Τζόκοβιτς: «Θα είμαι εντάξει για το Australian Open»

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για το Australian Open (14-28 Ιανουαρίου) και την παρουσία του στη διοργάνωση.

Τζόκοβιτς: «Θα είμαι εντάξει για το Australian Open»

Για την παρουσία του στο Australian Open (14-28 Ιανουαρίου) αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον καρπό και ηττήθηκε με 6-4 6-4 από τον Άλεξ ντε Μινόρ.

«Ήξερα ότι πιθανώς δεν θα είμαι στο 100% σωματικά, συναισθηματικά, ψυχικά αγωνιστικά την πρώτη εβδομάδα μιας σεζόν. Ούτε το περίμενα αυτό. Δεν ήμουν στο επίπεδο μου, αλλά ήταν μόνο μία από αυτές τις μέρες που δεν ένιωσα τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο και ο αντίπαλός μου έπαιξε πολύ καλά», επεσήμανε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο τραυματισμός του καρπού είχε μεγάλο αντίκτυπο, ιδιαίτερα στο forehand και το σερβίς. Αλλά έχω πολύ χρόνο, νομίζω ότι αρκετός χρόνος για να φτάσω στη σωστή φόρμα για το Australian Open. Η διαδικασία δεν είναι περίεργη για μένα. Δεν είναι ασυνήθιστο. Έχω βρεθεί σε τέτοιες καταστάσεις τόσες φορές και ξέρω τι πρέπει να κάνω μαζί με την ομάδα μου για να είμαι έτοιμος. Αυτό θα δουλέψουμε, για να αποκτήσω τη σωστή φόρμα, να φτάσω στη βέλτιστη κατάσταση, ώστε να μπορώ να αποδώσω σε υψηλό επίπεδο σε όλο το Australian Open».