Κάλεσμα του Στέφανου Τσιτσιπά σε ομογενείς: «Δείξτε στην Μπαντόσα την αγάπη που δείχνετε σε μένα!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στο Σίδνεϊ ζήτησε από τους Έλληνες της Αυστραλίας να υποστηρίξουν την αγαπημένη του Πάουλο Μπαντόσα στους αγώνες της στους Αντίποδες, με την ίδια θέρμη που στηρίζουν τον ίδιο!

Κάλεσμα του Στέφανου Τσιτσιπά σε ομογενείς: «Δείξτε στην Μπαντόσα την αγάπη που δείχνετε σε μένα!»

Εκμεταλλευόμενος την παρουσία του στο Σίδνεϊ ενόψει της συμμετοχής του στο United Cup με την Εθνική Ελλάδος μίλησε, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, όχι μόνο για τον τραυματισμό του στην μέση, αλλά και για τη σχέση του με την αγαπημένη του, Πάουλα Μπαντόσα, ζητώντας μάλιστα από τους Ελληνοαυστραλούς να την υποστηρίξουν με την ίδια ζέση όπως και τον ίδιο!

«Έχω ξεπεράσει τον τραυματισμό, τα πράγματα φαίνονται καλά για εμένα. Πριν μερικές εβδομάδες δεν ήμουν σίγουρος αν θα είμαι έτοιμος, όμως τώρα πιστεύω ότι είμαι στη σωστή κατεύθυνση. Αυτό το κομμάτι της σεζόν σημαίνει πολλά για εμένα και θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο υγιής.

Υπήρξαν κάποια σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι φυσιολογικό για κάθε αθλητή, αλλά είναι σημαντικό να έχεις θετική σκέψη. Έκανα τα σωστά πράγματα για να βρεθώ σε φόρμα και είναι αφοσιωμένος καθημερινά», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τενίστας για την κατάσταση της υγείας του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην τενίστρια από την Ιβηρική και την σημασία της στη ζωή του: «Ήταν σημαντικό κομμάτι της χρονιάς μου και μου έφερε πολλή χαρά και αυτοπεποίθηση στην καθημερινή ζωή μου. Είναι σημαντικό στήριγμα, έχω χτίσει εξαιρετική σχέση μαζί της. Είναι ο Νο.1 φαν μου κι εγώ είμαι ο Νο.1 δικός της, δίνουμε ώθηση ο ένας στον άλλο. Θα ήθελα να δω τους Έλληνες να την υποστηρίζουν. Δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ισπανική κοινότητα στην Αυστραλία, οπότε αν δείτε την Πάουλα, φροντίστε να την στηρίξετε, και δείξτε της την αγάπη που δείχνετε σε εμένα»