Τσιτσιπάς: «Δε τα παρατάμε εγώ και η Μαρία»

Δηλώσεις αναφορικά με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος στο United Cup παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: «Δε τα παρατάμε εγώ και η Μαρία»

Στο United Cup με αρχηγό τον Πέτρο Τσιτσιπά ετοιμάζεται να συμμετάσχει η Ελλάδα με τον αδερφό του, Στέφανο, να στέκεται στις δηλώσεις του στη συνεργασία με τη Μαρία Σάκκαρη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής δήλωσε ότι τόσο αυτός όσο και η Σάκκαρη δε τα παρατάνε, ενώ τόνισε πόσο όμορφα νιώθει κάθε φορά που αγωνίζεται στην Αυστραλία.

Η εθνική αρχικά θα αντιμετωπίσει τη Χιλή, την Τρίτη (02/01), και την επόμενη ημέρα θα αντιμετωπίσει τον Καναδά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάθε χρόνο νιώθω ενθουσιασμένος όταν εκπροσωπώ τη χώρα μου σε τόσο μεγάλα τουρνουά. Είναι μεγάλη τιμή και σημαίνει περισσότερα από οτιδήποτε άλλο. Το 2023 είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία και μια μεγάλη πιθανότητα ακόμα και να φτάσουμε στους τελικούς και να έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε τον τίτλο.

Ήταν η πρώτη φορά που ένιωσα ότι η Ελλάδα ήταν πραγματικά ενωμένη όσον αφορά τους παίκτες και κυνηγούσε αυτόν τον στόχο χωρίς κανένα δισταγμό και καμία αμφιβολία ότι είμαστε πραγματικά σε θέση να τον πετύχουμε.

Ένιωθα ότι ήμασταν τόσο σίγουροι στο γήπεδο. Ξέραμε ότι αν ενώσουμε τα σωστά κομμάτια, το παζλ μπορεί να ολοκληρωθεί, νιώθω ότι πέρυσι ολοκληρώσαμε το 80% της δουλειάς.

Η Μαρία κι εγώ αρνούμαστε να τα παρατήσουμε. Και οι δύο πολεμάμε ακατάπαυστα και προσπαθούμε να χρησιμοποιήσουμε κάθε όπλο που έχουμε.

Είναι πολύ διασκεδαστικό να παίζεις με μια μαχήτρια όπως η Μαρία, ακόμα και στις χειρότερες μέρες σου, αρνείται να αφήσει κάτι τέτοιο να την προσπεράσει και πάντα τείνουμε να βρίσκουμε τρόπους.

Έχω διασκεδάσει πολύ ταξιδεύοντας στην Αυστραλία και βλέπω Έλληνες να εμφανίζονται στα γήπεδα παντού. Αισθάνομαι εκπληκτικά στην Αυστραλία. Φέτος στο Σίδνεϊ είχα ίσως ένα από τα καλύτερα ελληνικά support που είχα ποτέ σε οποιοδήποτε τουρνουά στη ζωή μου.

Είχα μια καταπληκτική ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα μου με την Ιταλία και μου άφησε μερικές αξέχαστες, έντονες αναμνήσεις που μένουν μέσα στο μυαλό μου. Ήταν η απόλυτη ευχαρίστηση».