Τσιτσιπάς: «Εξαιρετικός ο τρόπος που ολοκλήρωσα τον αγώνα»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε τη νίκη του απέναντι στον Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ.

Τσιτσιπάς: «Εξαιρετικός ο τρόπος που ολοκλήρωσα τον αγώνα»

Ο Στέφανος Tσιτσιπάς επιβλήθηκε του Μπότικ φαν ντε Ζάντσχουλπ στον πρώτο του αγώνα για τα μονά στο (250αρι) τουρνουά της Αμβέρσας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στην απόδοσή του, αλλά και στη σημασία της νίκης κόντρα στον αντίπαλό του.

Αρχικά είπε: «Δεν ήταν το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά ήταν εξαιρετικός ο τρόπος που ολοκλήρωσα τον αγώνα. Παρά το γρήγορο μπρέικ, κατάφερα να βρω τον δρόμο στο τέλος. Ένιωθα ότι κάθε πόντος ήταν μάχη, κάθε γκέιμ ήταν ευκαιρία για να κάνω κάτι. Προσπάθησα να διατηρήσω τη σταθερότητα και να δουλέψω για τη νίκη».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Σίγουρα, πρέπει να είμαι πάντα εκεί απέναντι σε όλους. Το επίπεδο είναι υψηλό και είναι σημαντικό που ξεπέρασα αυτό το εμπόδιο σήμερα. Δεν ήταν εύκολο απέναντι σε έναν παίκτη που μπορεί να βγάλει μεγάλα χτυπήματα σε μια επιφάνεια σαν αυτή. Σερβίρει και καλά, οπότε έπρεπε να είμαι συγκεντρωμένος. Ήταν μια γλυκιά νίκη στο τέλος».

Όσο για την ατμόσφαιρα υποστήριξε: «Είναι εξαιρετική, σας ευχαριστώ. Είμαι χαρούμενος όταν παίζω μπροστά σε κοινό όπως αυτό. Ελπίζω να έχουμε πολλές στιγμές, πολλά ματς σε αυτό το γήπεδο και να παιχτεί όμορφο τένις».