Σάκκαρη-Πεγκούλα 0-2: «Λύγισε» στα ημιτελικά

Η Μαρία Σάκκαρη γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Τζέσικα Πεγκούλα και συνάμα τον αποκλεισμό από τον τελικό του Pan Pacific.

Σάκκαρη-Πεγκούλα 0-2: «Λύγισε» στα ημιτελικά

Δεν τα κατάφερε στον ημιτελικό του Pan Pacific Open η Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ (6-2, 6-3) από την Τζέσικα Πεγκούλα στον ημιτελικό. Η Πεγκούλα κυριάρχησε στο court στο μεγαλύτερο κομμάτι του ματς και πήρε δίκαια την νίκη και την πρόκριση.

Στον τελικό, η Αμερικανίδα τενίστρια θα βρει απέναντί της την Βερόνικα Κουντερμέτοβα από την Ρωσία, η οποία στον πρώτο ημιτελικό επικράτησε της Παβλιουτσένκοβα μετά από μια μονομαχία που διήρκησε πάνω από τρεις ώρες.

Στο πρώτο σετ, η Τζέσικα Πεγκούλα έκανε μια εντυπωσιακή είσοδο. Η Ελληνίδα παίκτρια κατάφερε να κρατήσει το σερβίς της στο πρώτο γκέιμ, αλλά η Αμερικανίδα ακολούθησε με πέντε συνεχόμενες νίκες και έλαβε ένα σημαντικό προβάδισμα στο σετ.

Παρά τις οκτώ ευκαιρίες για break που είχε η Σάκκαρη, δεν κατάφερε να τις εκμεταλλευτεί και η Πεγκούλα κράτησε το σερβίς της στο έβδομο γκέιμ. Προσπάθησε επίσης να κλέψει το σερβίς της αντιπάλου της στο όγδοο, αλλά η Πεγκούλα κατάφερε να κερδίσει το σετ με σκορ 6-2.

Στο δεύτερο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε δυναμικά, καταφέρνοντας να κρατήσει το σερβίς της και να κάνει ένα break στην αρχή (2-0). Ωστόσο, η Πεγκούλα απάντησε άμεσα με δύο break και έφτασε στο 4-2.

Στο τέλος του σετ, η Αμερικανίδα παίκτρια κατάφερε να κλέψει άλλο ένα σερβίς από την αντίπαλό της, μάλιστα, χωρίς να χάσει ούτε έναν πόντο, κλείνοντας εντυπωσιακά το ματς.