US OPEN: Οι «σπεσιαλίστες» νίκησαν με 2-1 σετ τους μαχητικούς αδελφούς Τσιτσιπά

Οι σπεσιαλίστες του διπλού Ιβάν Ντόντιγκ και Όστιν Κράιτσεκ επικράτησαν έπειτα απο μεγάλη μάχη των Πέτρου και Στέφανου Τσιτσιπά με 2-1 σετ (7-5, 6-7 (5-7), 6-4) στην φάση των «32» του US OPEN   

US OPEN: Οι «σπεσιαλίστες» νίκησαν με 2-1 σετ τους μαχητικούς αδελφούς Τσιτσιπά

Έκαναν ό, τι καλύτερο μπορούσαν οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στο νούμερο 2 του US OPEN στο διπλό, τον Κροάτη Ιβάν Ντόντιγκ και τον Αμερικάνο Όστιν Κράιτσεκ. Το ελληνικό δίδυμο των αδελφών Τσιτσιπά εκ των προτέρων στόχευε σε μια ανταγωνιστική εμφάνιση, κόντρα σε ένα θεωρητικά ανώτερο ζευγάρι.

Την έκαναν στην φάση των «32» του αμερικανικού όπεν, αλλά δεν μπόρεσαν την υπέρβαση και πρόκριση στους «16» του καταληκτικού γκραν σλαμ της σεζόν. Οι «ειδικοί» στο διπλό, ο 38χρονος Κροάτης και ο 33χρονος Αμερικάνος, νικητές στο φετινό «Ρολάν Γκαρός» επικράτησαν με 2-1 σετ (7-5, 6-7 (5-7), 6-4) των ελλήνων.

Κάθε σετ κρίθηκε στα σημεία, αλλά εκεί φάνηκε η απειρία των ελλήνων σε αυτό το υψηλό επίπεδο, στο διπλό. Έτσι, δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν τα δύο αδέλφια, για σχεδόν τρεις ώρες στο «court 5» του τουρνουά της Νέας Υόρκης.