Μόντρεαλ: Επιστροφή με νίκη για Βοζνιάκι (vid)

Μετά από 1293 ημέρες η Καρολίνα Βοζνιάκι αγωνίστηκε ξανά σε επίσημο παιχνίδι της WTA με την Δανή και πρώην Νο1 του κόσμου να επικρατεί της Αυστραλής και Νο115 του κόσμου Κίμπερλι Μπίρελ με 6-2, 6-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον 2ο γύρο του National Bank Open.

Μόντρεαλ: Επιστροφή με νίκη για Βοζνιάκι (vid)

Το service της Βοζνιάκι μπορεί να μην λειτούργησε καλά τελειώνοντας το παιχνίδι με 59% κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service, ωστόσο η Δανή κατάφερε να σβήσει τα 6/8 break-points της αντιπάλου της, ενώ από την πλευρά της η ίδια εκμεταλλεύτηκε τις μισές ευκαιρίες που είχε για break (6/12).

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο τενίστριες να βρίσκουν από 2 break με την Βοζνιάκι να έχει κρατήσει μια φορά το service της (3-2), ενώ στη συνέχεια με 3 σερί games και 2 ακόμα break έκλεισε το 1ο set με 6-2.

Στο 2ο set η Δανή “χτύπησε’ με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μετατρέποντας το 2-2 σε 6-2 φτάνοντας στην 1η νίκη της μετά από 3 χρόνια απουσίας από το Tour και παίρνοντας την πρόκριση για τις “32” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει είτε την πρωταθλήτρια του Wimbledon, Μαρκέτα Βοντρούσοβα είτε την Αιγύπτια Μαγιάρ Σερίφ.

tennis24.gr