Wimbledon: «Αέρας» ο Αλκαράθ, με Μεντβέντεφ στα ημιτελικά! (vid)

Ο Κάρλος Αλκαράθ είναι ο τέταρτος και τελευταίος ημιφιναλίστ του φετινού Wimbledon στο ταμπλό των ανδρών, μετά τη νίκη του σε straight sets επί του Χόλγκερ Ρούνε την Τετάρτη (12/7).

Wimbledon: «Αέρας» ο Αλκαράθ, με Μεντβέντεφ στα ημιτελικά! (vid)

Απόλυτα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και τον τίτλο του φαβορί ο Κάρλος Αλκαράθ στον προημιτελικό της Τετάρτης (12/7) απέναντι στον Χόλγκερ Ρούνε. Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ επιβλήθηκε του νεαρού Δανού χωρίς να χάσει σετ, κλείνοντας έτσι την τετράδα των ημιτελικών στο ταμπλό των ανδρών του φετινού Wimbledon.

Ο 20χρονος Ισπανός ήταν σταθερά καλύτερος του Ρούνε καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, το οποίο διήρκεσε μόλις 2 ώρες και 20 λεπτά. Ο Αλκαράθ έφτασε στη νίκη με 7-6 (4), 6-4, 6-4 και πλέον διασταυρώνεται στα ημιτελικά με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος νωρίτερα... είδε κι έπαθε μέχρι να προκριθεί.

Ο Ρώσος τενίστας πήρε μεν το πρώτο σετ, ωστόσο στη συνέχεια τα βρήκε... σκούρα απέναντι στην έκπληξη του φετινού τουρνουά, τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς, ο οποίος με όπλο το σερβίς κατέκτησε τα δύο επόμενα για να προηγηθεί με 2-1. Κάπου εκεί ο Μεντβέντεφ... σοβαρεύτηκε και με αποφασιστικό πέμπτο σετ έφτασε στη νίκη με 6-4, 1-6, 4-6, 7-6 (4), 6-1.