Wimbledon: Αποκλείστηκαν από το διπλό Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς έχασαν με 6-2 το 3ο σετ από τους Γάλλους, Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Άσε και με 2-1 σετ αποκλείστηκαν από το διπλό ανδρών στο Wimbledon.

Wimbledon: Αποκλείστηκαν από το διπλό Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς

Οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την πρόκρισή τους στο 2ο γύρο του διπλού ανδρών στο Wimbledon.

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/7) έπαιξαν το 3ο σετ του αγώνα τους απέναντι στους Αρτούρ Φιλς και Λούκα Βαν Άσε, με το γαλλικό δίδυμο να επικρατεί με 6-7(3), 6-4, 6-2 και να εξασφαλίζει την πρόκριση.

Ο αγώνας είχε διακοπεί λόγω σκότους την Παρασκευή (7/7) στο 1-1. Να σημειωθεί πως οι νικητές σε λίγες ώρες θα επιστρέψουν στο court 18 για τον αγώνα του β' γύρου απέναντι στους Γκρανογιέρς (Ισπανία)/Ζεμπάλος (Αργεντινή).

Στο 3ο σετ τα αδέλφια Τσιτσιπά έκαναν με άνεση το 1-0 και πετυχαίνοντας break προηγήθηκαν με 2-0.

Όμως οι Φιλς/Βαν Ασε απάντησαν με τον ίδιο τρόπο, πρώτα με το δικό τους break και μετά σερβίροντας ισοφάρισαν 2-2.

Τα αδέλφια Τσιτσιπά από το 30-0, βρέθηκαν στο 30-40, με τους Γάλλους να πετυχαίνουν νέο break και να προσπερνούν με 3-2.

Στο 6ο game το ελληνικό δίδυμο βρήκε τη δική του ευκαιρία στο 30-40 και με αβαντάζ, όμως την έχασαν (4-2).

Οι Φις/Βαν Άσε απείλησαν με το 4ο συνολικά break στον αγώνα και το πέτυχαν μετά το 1ο αβαντάζ για το 5-2, φθάνοντας ένα game πριν από την πρόκριση.

Έφθασαν σε match point (40-30) και αβαντάζ για να κλείσουν με τη δεύτερη ευκαιρία το σετ με 6-2 και να πανηγύρισαν τη συνέχειά τους στο τουρνουά.