Τσιτσιπάς: «Υπερήφανος για τον εαυτό μου - Δεν είναι ποτέ εύκολο»

Δηλώσεις μετά την μεγάλη νίκη επί του Λάσλο Τζέρε στο Wimbledon παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: «Υπερήφανος για τον εαυτό μου - Δεν είναι ποτέ εύκολο»

Επίδειξη δύναμης έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικρατώντας με 3-0 σετ του Λάσλο Τζέρε και πέρασε στους «16» του Wimbledon.

Ο Έλληνας τενίστας χαρακτήρισε δύσκολη τη νίκη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ποτέ δεν είναι εύκολο ενώ έδωσε συγχαρητήρια στον εαυτό του λέγοντας πως νιώθει υπερήφανος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν η πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα που ήταν εύκολο για εμένα. Είχα κάποια ματς θρίλερ αυτή την εβδομάδα. Μου φάνηκε σαν να χρειάστηκε να στήσω αψίδα. Η βροχή μας προκαλούσε καθυστερήσεις και παίξαμε τέσσερις ημέρες. Δεν είναι ποτέ εύκολο. Όταν επιστρέφω εδώ νιώθω την αγάπη του κοινού».

Για το ότι βρέθηκε πίσω με break στο δεύτερο σετ είπε: «Το δεύτερο σετ ήταν σημαντικό. Αν δεν μείνεις σκληρός, δεν παλέψεις και δεν βρεις λύσεις τα πάντα αλλάζουν. Αν γινόταν το 1-1 μετά θα είχαμε ένα άλλο ματς. Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και την προσπάθεια που έκανα. Κάποια στιγμή έκανα αρκετά λάθη και ένιωθα ότι άλλαζε το μομέντουμ».

Για το γεγονός ότι έπαιξε όλες τις ημέρες: «Σίγουρα δεν είμαι ξεκούραστος αυτή τη στιγμή. Χρειάστηκε να περιποιηθώ τη μέση και τα πόδια μου. Έπρεπε να ήμουν προσεκτικός, αλλά όταν εξερράγη η αδρεναλίνη δεν ένιωθα τίποτα».