Mε... φόρα στους «16» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς!

Mε κεκτημένη ταχύτητα από τον θρίαμβο επί του Μάρεϊ ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε επίδειξη δύναμης επί του Σέρβου, Τζέρε (No60) επικρατώντας με 3-0 (6-4, 7-6, 6-4) και πήρε την πρόκριση για την φάση των «16» του Wimbledon

Mε... φόρα στους «16» του Wimbledon ο Τσιτσιπάς!

Δίχως ...δράματα και ...διήμερους αγώνες αυτή τη φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε την τρίτη του νίκη στο φετινό Wimbedon παίρνοντας την πρόκριση για τους «16» του λονδρέζικου grand slam!

Mετά τις νίκες στα πέντε σετ επί των Τιμ και Μάρεϊ ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στα χρονικά τήρησε την παράδοση που τον θέλει να μην χάνει σετ κόντρα στον Σέρβο Λάσλο Τζέρε κερδίζοντας τον 3-0!

Ακόμη και στο 2ο σετ που βρέθηκε πίσω με μπρέικ, αλλά και στο τάι μπρέικ, αντέδρασε ψύχραιμα και πειστικά.

Παρότι τα σετ ήταν «γεμάτα» (6-4, 7-6, 6-4) η διαφορά ποιότητας με τον 60ο τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη ήταν φανερή για τον «Στεφ» (5ος στο ranking), που είχε και υψηλό φρόνημα μετά τις προηγούμενες επιτυχίες του.

Ειδικά εκείνη επί του Μάρεϊ.

Παρά την κούραση από τον αγώνα με τον Σκωτσέζο κι εκείνον στο διπλό με τον αδερφό του Πέτρο χρειάστηκε 2 ώρες και έξι λεπτά για να βρεθεί στον 4ο γύρο της διοργάνωσης για δεύτερη φορά μετά το 2018.

Εκεί θ' αντιμετωπίσει (για πρώτη φορά στην καριέρα του) τον Κρίστοφερ Γιούμπανκς (Νο43).

Ο 27χρονος Αμερικανός νίκησε στον 3ο γύρο τον Αυστραλό Κρίστοφερ Ο’ Κόνελ με 3-0 (7-6, 7-6, 7-6).