Wimbledon: Οι αντίπαλοι της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ

Οι αντίπαλοι και οι ώρες των αγώνων της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ στον πρώτο γύρο προκριματικών του Wimbledon.

Wimbledon: Οι αντίπαλοι της Βαλεντίνης Γραμματικοπούλου και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα Ζεϊνέπ Σόνμεζ, η οποία είναι 21 ετών και βρίσκεται στη θέση 207 της παγκόσμιας κατάταξης. Αυτή θα είναι η πρώτη συμμετοχή της Σόνμεζ σε Grand Slam αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο court 12 και αναμένεται να ξεκινήσει στις 14:30 ώρα Ελλάδας. Σε περίπτωση πρόκρισης της Παπαμιχαήλ, θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο μία εκ των Οσεάν Ντονάν και Μόνα Μπαρτέλ.

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου θα παίξει αργότερα στο court 1, όχι πριν τις 16:30 ώρα Ελλάδας, ενάντια στη Ναταλία Στεφάνοβιτς, την 28χρονη Σέρβα που βρίσκεται στη θέση 223 της παγκόσμιας κατάταξης. Πέρυσι, η Στεφάνοβιτς είχε αποκλείσει την Παπαμιχαήλ στον δεύτερο γύρο προκριματικών. Αυτή είναι η τρίτη φορά που η Στεφάνοβιτς συμμετέχει στο Wimbledon, αλλά δεν έχει καταφέρει να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό μέχρι στιγμής, παρότι πέρυσι έφτασε ένα βήμα πριν τη νίκη απέναντι στην Αυστραλή Μάντισον Ίνγκλις στον τρίτο γύρο προκριματικών.

Για την Γραμματικοπούλου, που συμμετέχει για πέμπτη φορά στο τουρνουά, αυτός ο αγώνας θα αποτελέσει την ευκαιρία για την πρώτη της νίκη στο Wimbledon, καθώς μέχρι τώρα έχει υποστεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες στον πρώτο γύρο των προκριματικών.