Μπαντόσα για Τσιτσιπά: «Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση»

Η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα μίλησε για την σχέση τους.

Μπαντόσα για Τσιτσιπά: «Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση»

Για πολύ ισχυρό δέσιμο στην σχέση της με τον Στέφανο Τσιτσιπά έκανε λόγο η Πάουλα Μπαντόσα . Η Ισπανίδα τενίστρια και σύντροφος του 24χρονου μίλησε για τις κοινές τους στιγμές, αλλά και για την υποστήριξη που δίνει ο ένας στον άλλο.

«Είναι κάτι πολύ όμορφο γιατί κατανοεί πολύ ο ένας τον άλλον, έχουμε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα, είμαστε και οι δύο πολύ φιλόδοξοι, αλλά ταυτόχρονα μοιραζόμαστε την προσωπική μας ζωή και μοιραζόμαστε πολλά πράγματα», δήλωσε σχετικά στο ισπανικό El Larguero.

«Έχουμε μια πολύ σταθερή και δυνατή σύνδεση, οπότε μοιράζεται μαζί μου τις καλές και τις κακές στιγμές του, όπως και εγώ μαζί του, έτσι υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δίνουμε ο ένας στον άλλον πολλή δύναμη.Πέρα από αυτό, κάπως πιέζαμε ο ένας τον άλλον για να είμαστε καλύτεροι, ανάρρωνα από τον τραυματισμό και έχει έρθει εδώ για να με βοηθά κάθε μέρα στις κακές μου στιγμές. Τώρα διαγωνίζεται και παρακολουθώ και εγώ, νομίζω ότι συνεισφέρουμε πολύ ο ένας στον άλλο», κατέληξε.

Η Πάουλα Μπαντόσα αναρρώνει από τραυματισμό που την έχει κρατήσει εκτός δράσης τον τελευταίο καιρό. Παρότι είχε δηλώσει πως θα προσπαθήσει να δώσει το παρών στο Wimbledon, δεν φαίνεται πως κάτι τέτοιο είναι πιθανό.

«Οι γιατροί μου είπαν πως θα χρειαστώ τουλάχιστον οκτώ εβδομάδες και έχουν περάσει πέντε. Είχα πει ότι θέλω να αγωνιστώ στο Wimbledon, αλλά ξέρω πως αν το κάνω δεν θα είμαι στο 100%, κυρίως επειδή δεν έχω μπει ακόμα σε court. Δίνω τα πάντα για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο σύντομα, είμαι εδώ με όλους τους γιατρούς που ψάχνουν λύσεις και η ανάρρωσή μου προχωράει πολύ γρήγορα, ευτυχώς», επισήμανε.