Roland Garros: Με... ζόρια στα ημιτελικά ο Ζβέρεφ, 3-1 τον απίθανο Ετσεβερί

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δυσκολεύθηκε αρκετά απέναντι στον άσημο Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί, όμως πέρασε στα ημιτελικά του Roland Garros με 3-1 σετ.

Roland Garros: Με... ζόρια στα ημιτελικά ο Ζβέρεφ, 3-1 τον απίθανο Ετσεβερί

Έστω και χωρίς να παίξει εξαιρετικό τένις, έστω και αν δυσκολεύθηκε ιδιαίτερα απέναντι στον Τόμας Μαρτίν Ετσεβερί, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ αποδείχθηκε πιστός στο ραντεβού του με τα ημιτελικά του Roland Garros για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ο Γερμανός τενίστας είναι ξανά εκεί όπου τερματίστηκε η περσινή του σεζόν στο Παρίσι, με τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον ημιτελικό με τον Ραφαέλ Ναδάλ, ξεπερνώντας ένα ιδιαίτερα υψηλό εμπόδιο, όπως αποδείχθηκε ο άσημος αντίπαλός του.

Ο Ζβέρεφ πιέστηκε σε μεγάλο βαθμό από τον 23χρονο (σπεσιαλίστα στο χώμα) Αργεντινό, ο οποίος βρίσκεται στο Νο49 της παγκόσμιας κατάταξης και παρά την ήττα του αναμένεται να βρεθεί στο Νο31 μετά την ολοκλήρωση του γαλλικού Open.

Με πολλά διπλά λάθη στο σερβίς του (9 συνολικά) και σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Ζβέρεφ εντούτοις κατάφερε να επικρατήσει με 6-4, 3-6, 6-3, 6-4 και να περιμένει πλέον τον νικητή του ζευγαριού Κάσπερ Ρουντ-Χόλγκερ Ρούνε στα ημιτελικά.