Ελένη Μτσεντλίτζε: Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος με 6-3, 6-1 επί της Ασλανισβίλι

Κυπελλούχος Ελλάδος στέφθηκε η Ελένη Μτσεντλίτζε επικρατώντας με 2-0 σετ της Άρτεμις Ασλανισβίλι στον τελικό της Θεσσαλονίκης. 

Ελένη Μτσεντλίτζε: Στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος με 6-3, 6-1 επί της Ασλανισβίλι

Η Ελένη Μτσεντλίτζε αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό Γυναικών του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξάγεται στον Όμιλο Αντισφαίρισης Θεσσαλονίκης, στην επιστροφή του σημαντικού θεσμού μετά από πολλά χρόνια.

Η αθλήτρια του ΑΟΑ Σταυρούπολης Ιφιτος πραγματοποίησε μια σπουδαία εβδομάδα στη συμπρωτεύουσα και με τη νίκη της 6-3, 6-1 επί της Άρτεμις Ασλανισβίλι στον τελικό, κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος. Στα ημιτελικά η Μτσεντλίτζε είχε αποκλείσει δύσκολα τη Μάγδα Αδαλόγλου (5-7, 6-0, 6-4) στο πιο συναρπαστικό παιχνίδι της διοργάνωσης για το ταμπλό των γυναικών.

Πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Φάνης Κοντόπουλος και Χρήστος Αντωνόπουλος από τον ΟΑ Κερατσινίου κερδίζοντας στον τελικό τους γηπεδούχους Γιάννη Παπουνίδη και Γιάννη Κουντουράκη με 7-5, 6-4.

Την Κυριακή περίπου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί ο τελικός μονού ανδρών με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 9HD μεταξύ του Γιάννη Παπουνίδη και του Χρήστου Αντωνόπουλου.

Νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί ο τελικός διπλού γυναικών Πούλκα/Ρουσσουπούλου-Ασλανισβίλι/Κούσιου.