Τέλος η σεζόν για τη Σερίνα Ουίλιαμς

Η Αμερικανίδα απέσυρε τη συμμετοχή της από το όπεν του Πεκίνου, ακολουθώντας το παράδειγμα της αδελφής της Βίνους και των Μαρία Σαράποβα, Ανιέσκα Ραντβάνσκα.

Τέλος η σεζόν για τη Σερίνα Ουίλιαμς

Την συμμετοχή της από το όπεν του Πεκίνου απέσυρε η Σερίνα Ουίλιαμς. Όπως ανακοίνωσε η 37χρονη τενίστρια, δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο τελευταίο τουρνουά που είχε προγραμματίσει για φέτος και το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα (1/10).

Αυτό σημαίνει πως τέλειωσε φέτος η σεζόν για την ίδια και πως ο τελικός του Αμερικανικού όπεν ήταν ο τελευταίος αγώνας της για το 2018. Μια αναμέτρηση που δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις, όχι τόσο για την ήττα της από την Οσάκα, αλλά για την συμπεριφορά της απέναντι στον διαιτητή, που επέφερε και ένα υψηλό πρόστιμο.

Τη θέση της Αμερικανίδας στο κυρίως ταμπλό θα πάρει η 30χρονη Ρωσίδα Εκατερίνα Μακάροβα, νο 41 στην παγκόσμια κατάταξη. Η Σερίνα Ουίλιαμς είναι η 4η τενίστρια που αποσύρει την συμμετοχή της από το κινεζικό όπεν, μετά την αδελφή της, Βίνους, και τις Μαρία Σαράποβα, Ανιέσκα Ραντβάσκα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ