Η Οσάκα νίκησε, η Σερένα έσπασε την ρακέτα και «έκραξε» τον διαιτητή και το κοινό ξέσπασε (vids)

Απίστευτα όσα έγιναν στον τελικό του US Open με την Γιαπωνέζα να φτάνει στον πρώτο της Grand Slam τίτλο σε μόλις 80 λεπτά.

Η Οσάκα νίκησε, η Σερένα έσπασε την ρακέτα και «έκραξε» τον διαιτητή και το κοινό ξέσπασε (vids)

Η Ναόμι Οσάκα ολοκλήρωσε το θαύμα της Νέας Υόρκης καθώς στον τελικό του US Open νίκησε με 6-2, 6-4 σε μόλις 80 λεπτά.

Όλα αυτά σε έναν άκρως επεισοδιακό τελικό με πρωταγωνίστριες τις δύο τενίστριες και τον διαιτητή να έχει κι αυτός ρόλο σε όσα έγιναν.

Όσα έκανε οδήγησαν τη Σερένα να σπάσει τη ρακέτα της. Στα μέσα του δεύτερου, ο διαιτητής Αλμπερτ Ράμος έκανε παρατήρηση στην Αμερικανίδα καθώς θεώρησε ότι δέχεται οδηγίες από τον προπονητής από την εξέδρα με νοήματα. Αυτό έκανε έξαλλη της Σερένα που έσπασε τη ρακέτα της, δέχθηκε point penalty και είπε στον διαιτητή: «Μου λες ότι κλέβω. Δεν έχω κλέψει ποτέ στη ζωή μου! Έχω μια μικρή κόρη και μου λες ότι κλέβω! Είσαι κλέφτης! Απαιτώ μια συγγνώμη!».

Η Αμερικανίδα ξέσπασε σε κλάματα ζητώντας να αποχωρήσει ο Ράμος και το κοινό αποδοκίμαζε έντονα. Τελικά ο αγώνας συνεχίστηκε, η Οσάκα νίκησε και στην απονομή το κοινό άρχισε να γιουχάρει.

Η Οσάκα άρχισε να κλαίει και η Σερένα έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Πήρε το μικρόφωνο και είπε: «Ας χειροκροτήσουμε την Ναόμι. Είναι ο πρώτος της Grand Slam τίτλος. Είναι η μέρα της. Ας σταματήσουμε το γιουχάισμα. Ελπίζω να είμαι και εδώ του χρόνου, είστε το καλύτερο κοινό!».

* Απόψε στις 23:00 παίζουν στον τελικό των ανδρών οι Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο-Νόβακ Τζόκοβιτς.