Ενοχλημένος από την ήττα ο Τζόκοβιτς (vids)

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς γνώρισε μόλις τη δεύτερη ήττα του στη χρονιά και αποχαιρέτησε πρόωρα το Μόντε Κάρλο, μην μπορώντας να εκμεταλλευτεί τις ηχηρές απουσίες από τη διοργάνωση.

Ενοχλημένος από την ήττα ο Τζόκοβιτς (vids)

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε τον έλεγχο του ματς όταν προηγήθηκε με σετ και 4–2 games στο 2ο, όμως λίγο ο αέρας, λίγο η βροχή και πολύ περισσότερο ο εκπληκτικός Μουσέτι, του στέρησαν την πρόκριση στα προημιτελικά του χωμάτινου Masters με τον 21χρονο Ιταλό να πετυχαίνει τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του με 4-6, 7-5, 6-4.

Ο 35χρονος Σέρβος έχασε εφτά φορές το σερβίς του, μέχρι το ξεκίνημα του 3ου σετ όπου υπήρξε διακοπή για βροχή και στην επιστροφή τους στο court, ο Μουσέτι πέτυχε break στο 7ο game (4-3) το οποίο αποδείχθηκε ικανό να του δώσει τη νίκη.

“Κρατιέμαι να μην κλάψω. Ήταν μια συγκινητική νίκη γιατί ήταν μεγάλο ματς. Τρεις ώρες και με διακοπή για βροχή. Δεν ήταν εύκολες οι συνθήκες σήμερα, αέρας και κρύο. Είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου. Ήταν ένα όνειρο να κερδίσω τον Νόβακ” είπε ο Μουσέτι.

Από την άλλη, ο Τζόκοβιτς δεν είχε όρεξη για πολλές αναλύσεις και κουβέντες στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου από το Πριγκιπάτο.

“Δεν είναι καταστροφική ήττα αλλά το συναίσθημά μου είναι κακό τώρα γιατί έχασα το ματς. Αυτό μόνο. Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μου. Συνεχίζω” είπε ο Νόλε.

“Αισθάνομαι απαίσια, μετά από αυτό το παιχνίδι που έκανα αλλά πραγματικά συγχαρητήρια στον Λορένζο. Έμεινε όρθιος στις κρίσιμες στιγμές. Μόνο αυτό μπορώ να πω. Καλή τύχη του εύχομαι. Πάντα εύχεσαι να έχεις μια ωραία μέρα στη δουλειά αλλά ήξερα ότι δεν παίζω τόσο καλά κι εκείνος παίζει πολύ καλά, οπότε γνώριζα ότι θα είναι δύσκολο ματς” πρόσθεσε.

Όταν ένας δημοσιογράφος τον ρώτησε για τους λόγους της απόδοσής του, ο Σέρβος είπε: “Δεν είναι καλή μέρα για μένα, οπότε δεν είμαι σε καλή διάθεση να μιλήσω”.

Επίσης, ο Τζόκοβιτς δεν θέλησε να αναφερθεί στον τραυματισμό του στο χέρι που φάνηκε να τον επηρεάζει κατά τη διάρκεια του ματς. Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι θα αγωνιστεί στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας στο Μπάνιο Λούκα της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης (17-23 Απριλίου).

tennis24.gr