Μεγάλη δωρεά της Ριμπάκινα σε 14 κορίτσια του Καζακστάν

Η Έλενα Ριμπάκινα προχώρησε σε μια δωρεά αρκετών χιλιάδων δολαρίων, για τη στήριξη 14ων ανερχόμενων τενιστριών από το Καζακστάν.

Μεγάλη δωρεά της Ριμπάκινα σε 14 κορίτσια του Καζακστάν

Σε μια αξιέπαινη κίνηση προχώρησε η Έλενα Ριμπάκινα, η οποία άλλωστε είναι γνωστή για τον εξαιρετικό της χαρακτήρα εντός και εκτός των κορτ. H 23χρονη τενίστρια έκανε μια γενναιόδωρη οικονομική προσφορά σε νεαρά κορίτσια που ασχολούνται με το τένις στην πατρίδα της, το Καζακστάν.

Ειδικότερα, η Ριμπάκινα προσέφερε ένα ποσό της τάξης των 77.000 δολαρίων σε 14 κορίτσια, τα οποία θεωρούνται ανερχόμενα ταλέντα στο άθλημα από τη χώρα του Καζακστάν. Η νικήτρια του Wimbledon το 2022 και φιναλίστ στο Australian Open το 2023 δήλωσε αποφασισμένη να προωθήσει όσο μπορεί το τένις στην πατρίδα της.

«Νομίζω ότι θα ήταν πολύ καλό να οργανώναμε ένα τουρνουά ειδικά για τις νεαρές παίκτριες, προσωπικά έχω λάβει μεγάλη στήριξη από το Καζακστάν. Τώρα είναι η σειρά μου να βοηθήσω τη νέα γενιά να προοδεύσει», δήλωσε η Ριμπάκινα, η οποία έκανε δωρεά 5.500 δολαρίων στο καθένα από τα 14 νεαρά κορίτσια.