Παπαμιχαήλ: Πρώτη κούπα για το 2023 στο διπλό της Πόλης του Mεξικού!

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ και η Ραλούκα Σερμπάν θριάμβευσαν στο διπλό του τουρνουά (40.000 δολαρίων) της Πόλης του Μεξικού κατακτώντας τον τίτλο! 

Παπαμιχαήλ: Πρώτη κούπα για το 2023 στο διπλό της Πόλης του Mεξικού!

Την κατάκτηση του τίτλου στο διπλό του τουρνουά της Πόλης του Mεξικού πανηγύρισαν οι Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Ραλούκα Σερμπάν!

Το ελληνο-κυπριακό δίδυμο πήγε το δρόμο μέχρι τέλους στο τουρνουά των 40.000 δολαρίων της ITF στην μεξικάνικη πρωτεύουσα!

Η Ελληνίδα κι η Κύπρια (γεννημένη στην Ρουμανία) επικράτησαν (σε 79 λεπτά) στον τελικό της διοργάνωσης των Κολομβιανών, Γιουλιάνα Λιζαραζό και Μαρία Παουλίνα Πέθερ Γκαρθία, με ανατροπή (3-6, 6-4, 10-4).

Παρά το χαμένο 1ο σετ και την ανατροπή, που υπέστησαν (από 3-0 σε 4-5) στο 2ο, επικράτησαν και πήραν το τάι μπρέικ, παρότι έχαναν με 1-3!

Αυτός ήταν ο 1ος τίτλος στη χρονιά και για τις δυο παίκτριες, ενώ για την Παπαμιχαήλ ήταν ο 36ος τίτλος καριέρας στα διπλά σε τουρνουά της ITF, 3ος σε 40άρι ή μεγαλύτερο τουρνουά. Στα μονά η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, που αυτή την εβδομάδα γιόρτασε και τα 30ά γενέθλιά της, έχει κερδίσει άλλους 15 τίτλους σε διοργανώσεις της ITF.