Παπαμιχαήλ: Το πρωί της Τετάρτης στον β' προκριματικό του Australian Open

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει το πρωί της Τετάρτης (11/1) την Όλγα Ντανίλοβιτς στον β' προκριματικό γύρο του Australian Open

Παπαμιχαήλ: Το πρωί της Τετάρτης στον β' προκριματικό του Australian Open

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έκανε μια εξαιρετική αρχή στο φετινό Australian Open, παραχωρώντας μόλις ένα game στην πρεμιέρα της στο τουρνουά, όπου και επικράτησε με 6-1, 6-0 για τον 1ο προκριματικό γύρο, της Νο111 τενίστριας του κόσμου, Ρέκα Λούσα Γιάνι.

Η Ελληνίδα τενίστρια, η οποία σημείωσε την πρώτη νίκη καριέρας στο Australian Open, θα αντιμετωπίσει για τον 2ο γύρο της προκριματικής φάσης τη Σέρβα και Νο153 του κόσμου, Όλγα Ντανίλοβιτς, κόρη του πρώην μπασκετμπολίστα Πρέντραγκ.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τετάρτης (όχι πριν τις 06:00GR) με την Ελληνίδα τενίστρια να θέλει το 2 στα 2 έτσι ώστε να βρεθεί μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό. Σε περίπτωση νίκη η 29χρονη θα αντιμετωπίσει μια εκ των Κλάρα Μπουρέλ και Κάρολ Ζάο.

Η Παπαμιχαήλ θα αντιμετωπίσει για 2ο σερί Grand Slam Σέρβα παίκτρια, μετά το περσινό Wimbledon και τη Ναταλία Στεφάνοβιτς από την οποία είχε ηττηθεί στον 2ο προκριματικό γύρο.

Γενικά κόντρα σε Σέρβες τενίστριες, η Νο158 του κόσμου έχει ρεκόρ 14-10, με τις 10 από αυτές να σημειώνονται στα τελευταία 12 παιχνίδια της!