Παπαμιχαήλ: Στο κυρίως ταμπλό του Τόκιο, στον δρόμο της η Μουγκουρούθα

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ εξασφάλισε την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό στο 500άρι τουρνουά στο Τόκιο με δύο νίκες. Αποκλεισμός για την Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου

Παπαμιχαήλ: Στο κυρίως ταμπλό του Τόκιο, στον δρόμο της η Μουγκουρούθα

Την παρουσία της στο κυρίως ταμπλό στο 500άρι WTA τουρνουά του Τόκιο εξασφάλισε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, καθώς επικράτησε με 6-2,6-4 της Γιαπωνέζας Χιμένο Σακατσούμε.

Η 29χρονη Ελληνίδα στο κυρίως ταμπλό τη Δευτέρα (19/9) για τη φάση των «32» θα βρει απέναντί της την Κινέζα, Ξιαόντι Γιού (Νο.332) και εφόσον προκριθεί θα κληθεί να αντιμετωπίσει την Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα, που πέρασε bye στον 2ο γύρο.

Την ίδια ώρα, η Παπαμιχαήλ έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στο διπλό, με συμπαίκτρια τη Μεξικάνα, Κοντρέρας Γκόμεζ και θα αντιμετωπίσουν τις Χαντάντ Μάια (Βραζιλία)/Ζανγκ (Κίνα).

Στο ταμπλό του απλού η Μπαντόσα είναι Νο.1, η Καρολίν Γκαρσία Νο.2, ενώ ξεχωρίζουν οι παρουσίες των Οσάκα, Κ. Πλίσκονα, Ριμπάκινα, Κένιν και Μέρτενς.

*Από την άλλη μεριά, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου έμεινε εκτός Korea Open της Σεούλ, καθώς γνώρισε την ήττα στον τελευταίο προκριματικό γύρο με 7-6, 6-7, 6-0 από την Ινδή, Ανκίτα Ράινα.