Δέσποινα Παπαμιχαήλ: Αποκλεισμός στον πρώτο γύρο του Chennai Open

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ γνώρισε την ήττα με 2-0 από την 19χρονη Ρωσίδα, Οξάνα Σελεκμέτεβα στον πρώτο γύρο του WTA 250 που διεξάγεται στην Ινδία και έμεινε εκτός συνέχειας του τουρνουά.

Δέσποινα Παπαμιχαήλ: Αποκλεισμός στον πρώτο γύρο του Chennai Open

Εκτός συνέχειας από τον 1ο γύρο του μονού, έμεινε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 σετ από την ανερχόμενη Ρωσίδα και Νο140 τενίστρια του κόσμου, Οξάνα Σελεκμέτεβα. Η Ρωσίδα θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο γύρο μια εκ των Μάγκντα Λινέτ (Νο73) και Μογιούκα Ουτσιζίμα (Νο129).

Στο πρώτο σετ ξεκίνησαν με break και πρώτη κράτησε το σερβίς της η Ρωσίδα, ανέβηκε στο 2-1 και ένα ακόμα break την έφερε στο 3-1 και σε πλεονεκτική θέση. Η κατάσταση είχε δυσκολέψει καθώς η Σελεκμέτεβα βρήκε τον ρυθμό της και σε συνδυασμό με τα καταπληκτικά της χτυπήματα έφτασε στο 6-3.

Στο δεύτερο σετ η Σελεμκέτεβα ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση και ψυχολογία, με αποτέλεσμα να μην αφήσει περιθώρια στην Παπαμιχαήλ να φανεί ανταγωνιστική σε κανένα σημείο. Με δύο ακόμα break έφτασε πολύ εύκολα στην κατάκτηση και του δεύτερου σετ μέσα σε 1.07 (6-1)

Στο ταμπλό του διπλού, η 29χρονη Ελληνίδα και Νο188 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA έχει ως παρτενέρ τη Βρετανίδα, Κέιτι Σουάν και στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το Νο1 δίδυμο του ταμπλό, που αποτελείται από τις Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκι και Λουίζα Στεφάνι.