Κυριαρχεί κόντρα στις Γαλλίδες η Σάκκαρη

Σάκκαρη θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις στο Σινσινάτι απέναντι στην προερχόμενη από τα προκριματικά Γαλλίδα, Καρολίν Γκαρσία, σε μια αναμέτρηση που θα ξεκινήσει τα ξημερώματα της Τετάρτης (όχι πριν τις 03:30 GR). 

Κυριαρχεί κόντρα στις Γαλλίδες η Σάκκαρη

Σάκκαρη και Γκαρσία θα αναμετρηθούν για 2η φορά μετά από 5 χρόνια και συγκεκριμένα στον ημιτελικό του τουρνουά της Γουχάν όπου η Γαλλίδα είχε επικρατήσει με 6-3, 6-2.

Ωστόσο αυτή ήταν η 1η από τις μόλις δύο ήττες που έχει γνωρίσει η Ελληνίδα τενίστρια από γαλλική ρακέτα με τη 2η να είναι κόντρα στην Κριστίνα Μλαντένοβιτς στο Australian Open του 2021. Συνολικά και σε επίπεδο Tour η Σάκκαρη έχει παίξει 11 φορές με Γαλλίδες παίκτριες έχοντας ρεκόρ 9-2.

Στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της η Σάκκαρη μετράει ισάριθμες νίκες κόντρα σε Κλάρα Μπουρέλ και Λεολιά Ζανζάν σε Roland Garros και Βερολίνο αντίστοιχα.

Αναμένουμε να δούμε αν θα συνεχιστεί αυτή η παράδοση που έχει η 27χρονη απέναντι στις Γαλλίδες, αν και αυτό το διάστημα η Γκαρσία παρουσιάζεται φορμαρισμένη έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο Poland Open, επικρατώντας μάλιστα και της Ίγκα Σφιόντεκ!

tennis24.gr