Μεγάλη πρόκριση για την Γραμματικοπούλου στο Βανκούβερ, δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πήρε σπουδαία νίκη επί της Άστρα Σαρμά και συνεχίζει στον δεύτερο γύρο του Βανκούβερ. Δεν τα κατάφερε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, γνώρισε τον αποκλεισμό από την Κάντις Χάρισον

Μεγάλη πρόκριση για την Γραμματικοπούλου στο Βανκούβερ, δεν τα κατάφερε η Παπαμιχαήλ

Η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου κάνοντας σπουδαία εμφάνιση πήρε άνετη νίκη επί της Νο116 στην κατάταξη, Άστρα Σάρμα και συνεχίζει στο Βανκούβερ.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τα προκριματικά, η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου πέρασε στον δεύτερο γύρο του τουρνουά στο Βανκούβερ χάρη στην νίκη της με 6-2, 6-2 μέσα σε 1 ώρα και 10 λεπτά!

Η Ελληνίδα τενίστρια είχε εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στα πρώτα σερβίς της αντιπάλου της, καθώς της πήρε το 56.3% των πόντων, ενώ στο δικό της πρώτο σερβίς είχε κερδισμένους το 62%.

Στον δεύτερο γύρο θα έχει μία πιο βατή αντίπαλο, την Καναδή Μπράις, η οποία αυτή τη στιγμή είναι στο Νο742 του κόσμου και θα έχει την ευκαιρία να φτάσει στα προημιτελικά.

Αντίθετα, στον πρώτο γύρο έμεινε εκτός η Δέσποινα Παπαμιχαήλ από την Αμερικανίδα Χάρισον, χάνοντας σε straight sets στο Βανκούβερ.

Η Ελληνίδα τενίστρια έπεσε πάνω σε μια εξαιρετική Κάντις Χάρισον, η οποία την νίκησε εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-3). Η Αμερικανίδα βρήκε γρήγορα break στο πρώτο σετ και το 3-0 έγινε εύκολα 6-1.

Στο δεύτερο η Παπαμιχαήλ το πάλεψε στην αρχή, αλλά ένα νέο break της αντιπάλου της, έφτασε το σκορ στο 5-2. Μην έχοντας τίποτα να χάσει, η Δέσποινα τα έδωσε όλα για όλα την ώρα που η Αμερικανίδα σέρβιρε για το ματς. Κατάφερε να της σπάσει το σερβίς και να μειώσει σε 5-3, όμως η Χάρισον πήρε το break πίσω και έφτασε στην πρόκριση.