Montreal Open: Ο Χούρκατς έσπασε το σερί του Κύργιου! (highlights)

Ο Χούμπερτ Χούρκατς έμελλε να είναι αυτός που θα σπάσει το νικηφόρο σερί του Νικ Κύργιου, καθώς τον νίκησε με 2-1 σετ στα προημιτελικά του Montreal Open. Δείτε τα highlights της αναμέτρησης.

Montreal Open: Ο Χούρκατς έσπασε το σερί του Κύργιου! (highlights)

Έχει βρει το... κουμπί του Νικ Κύργιου όπως φαίνεται ο Χούμπερτ Χούρκατς. Μόλις δύο μήνες μετά τη νίκη του στο Χάλε, ο 25χρονος Πολωνός επικράτησε ξανά του φορμαρισμένου Ελληνοαυστραλού, αυτή τη φορά στο Montreal Open.

Όπως είχε γίνει και στο γερμανικό τουρνουά τον περασμένο Ιούνιο, η αναμέτρηση των δύο αθλητών στο Μόντρεαλ κρίθηκε ξανά στα τρία σετ και ήταν μια σπουδαία μάχη σχεδόν μέχρι το φινάλε.

Και λέμε σχεδόν γιατί ύστερα από τα δύο πρώτα πολύ κλειστά σετ (αμφότερα κρίθηκαν στο τάι μπρέικ), ο Χούρκατς προσαρμόστηκε στο γρήγορο παιχνίδι του Κύργιου στο φιλέ και στο τρίτο σετ έκανε... πάρτι, φτάνοντας στη νίκη με 7-6 (4), 6-7 (5), 6-1.

Πριν από αυτό το ματς ο Κύργιος μετρούσε 15 νίκες στα τελευταία 16 παιχνίδια του, με τη μοναδική του ήττα να έρχεται στον τελικό του Wimbledon από τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Πλέον ο Χούρκατς προηγείται με 2-0 του Ελληνοαυστραλού στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.