Κύργιος: Κατηγορείται για επίθεση - Αναβολή η δίκη

Αναβολή για τρεις βδομάδες πήρε η δίκη του Νίκ Κύργιου που κατηγορείται για επίθεση σε πρώην συνεργάτη του.

Κύργιος: Κατηγορείται για επίθεση - Αναβολή η δίκη

Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας κατηγορείται πως επιτέθηκε σε συνεργάτη του, σε περιστατικό που έλαβε χώρα τον Ιανουάριο του 2021 και καταγγέλθηκε στις αυστραλιανές αρχές το Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Η δίκη του στο Δικαστήριο της Επικράτειας της Αυστραλίας, που είχε προγραμματιστεί για τις 2 Αυγούστου, αναβλήθηκε για τις 23 του ίδιου μήνα με τις Αρχές να τονίζουν πως η παρουσία του Κύργιου δεν είναι απαραίτητη εφόσον εκπροσωπείται από δικηγόρο.

Δεν έχει γίνουν πολλά γνωστά για την υπόθεση με την πλευρά του παίκτη να δηλώνει σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφων στο Γουίμπλεντον πως έχει συμβουλευτεί από το δικηγόρο του να μην αναφερθεί σχετικά.

Την ίδια στάση κρατάει και ο δικηγόρος του αθλητή, Michael Kukulies-Smith, που δήλωσε την περασμένη Παρασκευή σε αυστραλιανά μέσα πως θα ήταν απρεπές να σχολιάσει την υπόθεση πριν την εκδίκαση αυτής.

Ο Κύργιος που βρίσκεται στην 47η θέση στον κόσμο έχει προγραμματίσει να λάβει μέρος στο Open του Σινσινάτι που θα διεξαχθεί δύο εβδομάδες πριν αρχίσει το U.S. Open, στην Νέα Υόρκη στις 29 Αυγούστου.