Wimbledon: Για ένα σετ... ζορίστηκε ο Τζόκοβιτς με Φαν Ραϊτχόφεν - Επόμενος αντίπαλος ο Σίνερ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δυσκολεύτηκε μόνο για ένα σετ απέναντι στον Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, τον οποίο νίκησε με 6-2, 4-6, 6-1, 6-2. Αντίπαλός του στους «8» του Wimbledon ο Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος νωρίτερα απέκλεισε τον Κάρλος Αλκαράθ.

Wimbledon: Για ένα σετ... ζορίστηκε ο Τζόκοβιτς με Φαν Ραϊτχόφεν - Επόμενος αντίπαλος ο Σίνερ

Για ένα σετ, το δεύτερο, ο Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν έδειξε ικανός να κάνει στον Νόβακ Τζόκοβιτς ό,τι είχε πετύχει προ λίγων εβδομάδων απέναντι στον Ντανίλ Μεντβέντεφ. Ωστόσο κόντρα στον Σέρβο και ιδίως σε grand slam, είναι αλλιώς...

Ο «Νόλε» πήρε άνετα το πρώτο σετ και παρά την ισοφάριση του Ολλανδού σε 1-1, στα επόμενα δύο σετ έπαιξε το γνωστό τένις που αποδίδει όταν είναι... τσαντισμένος, βρίσκοντας εκπληκτικό ρυθμό και ροή στο παιχνίδι του.

Αποτέλεσμα; Νίκη του Σέρβου άσου με 6-2, 4-6, 6-1, 6-2 και πρόκριση στους «8» του Wimbledon. Eκεί τον περιμένει ο Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος νωρίτερα είχε... πετάξει εκτός τουρνουά τον Κάρλος Αλκαράθ, επίσης με 3-1 σετ.

Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους έχουν συναντηθεί μόλις μία φορά στο παρελθόν, κάτι που εξηγείται από την πολύ νεαρή ηλικία του Σίνερ (20). Αυτή ήταν πέρσι στη χωμάτινη επιφάνεια του Masters του Μόντε Κάρλο, με τον «Τζόκερ» να επικρατεί σχετικά εύκολα με 6-4, 6-2.