Libema Open: Κάζο του Μεντβέντεφ στην Ολλανδία, έχασε στον τελικό από τον Φαν Ραϊτχόφεν!

Νέο... στραπάτσο υπέστη ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, αυτή τη φορά στο Libema Open της Ολλανδίας, όπου συνετρίβη με 6-4, 6-1 στον τελικό από τον άσημο Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, που είναι Νο205 στην παγκόσμια κατάταξη!

Libema Open: Κάζο του Μεντβέντεφ στην Ολλανδία, έχασε στον τελικό από τον Φαν Ραϊτχόφεν!

Μετά τον άδοξο αποκλεισμό του στο Roland Garros σε straight sets από τον Μάριν Τσίλιτς, ο Ντανίλ Μεντβέντεφ υπέστη ακόμα μεγαλύτερο κάζο στο ολλανδικό τουρνουά Libema Open, αυτή τη φορά με... θύτη το Νο205 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP!

Ο λόγος για τον 25χρονο Τιμ Φαν Ραϊτχόφεν, ο οποίος ολοκλήρωσε μια ονειρεμένη πορεία στο τουρνουά της Ολλανδίας και κατέκτησε τον παρθενικό τίτλο της καριέρας του στο Tour!

Ο Ολλανδός τενίστας συνέτριψε με 6-4, 6-1 τον Ρώσο μέσα σε μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά αγώνα (!), για να γίνει έτσι ο αθλητής με τη χαμηλότερη θέση στην κατάταξη που κατακτά τίτλο μέσα στο 2022.

Το οξύμωρο της υπόθεσης είναι ότι παρά την ντροπιαστική ήττα, αύριο Δευτέρα (13/6) ο Μεντβέντεφ θα ανέβει εκ νέου στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ξεπερνώντας τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εξαιτίας της κακής πορείας του Σέρβου στο πρόσφατο Roland Garros...