Σερίνα Ουίλιαμς: «Δεν σταμάτησα ποτέ το τένις, έχω πολύ μεγάλους στόχους»

Αποφασισμένη να πετύχει μεγάλα πράγματα στο εγγύς μέλλον δηλώνει η 40χρονη Σερίνα Ουίλιαμς, η οποία θα λάβει μέρος στο επερχόμενο Wimbledon.

Σερίνα Ουίλιαμς: «Δεν σταμάτησα ποτέ το τένις, έχω πολύ μεγάλους στόχους»

Παρά τα 40 της χρόνια (κλείνει τα 41 τον προσεχή Σεπτέμβριο), αλλά και το μεγάλο διάστημα αποχής από το άθλημα, η Σερίνα Ουίλιαμς δηλώνει αποφασισμένη για μεγάλα πράγματα ενόψει της επιστροφής της στο υψηλότερο επίπεδο στο επερχόμενο Wimbledon.

Η Αμερικανίδα, η οποία έχει... κατρακυλήσει στο Νο1204 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA λόγω έλλειψης αγώνων, έχει να πανηγυρίσει τίτλο Grand Slam από το 2017 όταν και είχε κατακτήσει το Australian Open, ωστόσο δηλώνει έτοιμη για τη μεγάλη επιστροφή της στα κορτ:

«Δεν σταμάτησα ποτέ, απλά ήθελα χρόνο για να θεραπευτώ ψυχολογικά και πνευματικά. Το να αποσυρθώ από την ενεργό δράση δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου. Απλά δεν ήξερα πότε θα έπαιζα ξανά.

Έχω πολύ μεγάλους στόχους, δεν πρόκειται να σας πω έναν μικρό στόχο. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον, αλλά ξέρω πως βρίσκομαι εδώ και είμαι έτοιμη γι' αυτή την πρόκληση».