Αδελφοί Τσιτσιπά: Η κλήρωση τους στο διπλό Ανδρών της Μαγιόρκα!

Xάρη σε wild card οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο διπλό του τουρνουά της Μαγιόρκα (19-25/06). Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν Γούλιεν Ρόγιερ (Νο1 του ταμπλό).

Αδελφοί Τσιτσιπά: Η κλήρωση τους στο διπλό Ανδρών της Μαγιόρκα!

Διπλή συμμετοχή θα έχει στο τουρνουά της Μαγιόρκα (19-25/06) ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πλην του μονού θα πάρει μέρος στο διπλό έχοντας για παρτενέρ, ακόμη μια φορά, τον αδερφό του Πέτρο.

Όπως στο μονό έτσι και στο διπλό, ο 6ος της παγκόσμιας κατάταξης τενίστας, εξασφάλισε wild card.

Η συμμετοχή των αδελφών Τσιτσιπά στη διοργάνωση του νησιού των Βαλεαρίδων έρχεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει Γουίμπλεντον, καθώς τα δύο αδέλφια βρίσκονται στη λίστα των επιλαχόντων του και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστούν και στα διπλά του Λονδίνου όπως και πέρσι.

Ωστόσο, το ξεκίνημα τους στο 250άρι τουρνουά της Μαγιόρκα αναμένεται αρκετά απαιτητικό και δύσκολο, καθώς στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν τους Νο1 του ταμπλό Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαλβαδόρ) και Ζαν Γούλιεν Ρόγιερ (Ολλανδία).

Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο δίδυμο κατέκτησε το Roland Garros τον περασμένο μήνα, ενώ κατά τη διάρκεια του 2022 έχει κερδίσει ακόμη δύο τίτλους ATP.

Αρεβάλο και Ρόγιερ θα συναντήσουν για μια ακόμη φορά τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τον περασμένο Φεβρουάριο, όπου ηττήθηκαν στον τελικό του Ακαπούλκο από τον Έλληνα τενίστα και τον Φελιθιάνο Λόπεθ.

Σε περίπτωση πρόκρισης τα αδέλφια Τσιτσιπά θα αντιμετωπίσουν στον 2ο γύρο είτε τους Αυστριακούς Αλεξάντερ Έρλερ και Λούκας Μίντλερ, είτε τους Σεμπάστιαν Μπαέζ (Αργεντινή) και Ζοάο Σόουζα (Πορτογαλία).

.