Γρηγορίου: «Μας λείπει το γκολ»
Ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε για την ισοπαλία του Άρη με τον Πανσερραϊκό.
Ο Άρης έμεινε στο 0-0 στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό και ο Μιχάλης Γρηγορίου στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως από την ομάδα του έλειψε και πάλι το γκολ.
Αναλυτικά ο Μιχάλης Γρηγορίου μίλησε:
Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κυκλοφορία και τον έλεγχο. Κάναμε τρεις ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, χωρίς να είμαστε τόσο επιθετικοί όσο θα ήθελα στους αγώνες μας.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος προσπάθησε να πάρει μέτρα, δημιούργησε δύο καλές προϋποθέσεις.
Μετά ήμασταν στο ίδιο έργο θεατές, αναγκαστήκαμε να παίξουμε με 10, αναπροσαρμόζονται τα πλάνα, δεν είναι εύκολο. Χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες και οι δύο ομάδες παίξανε για τη νίκη. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το ματς. Δεν μας ικανοποιεί ο βαθμός, αλλά όταν αλλάζουν έτσι οι συνθήκες δεν μπορείς να κάνεις πολλά».
Για το ότι έλειψε και πάλι το γκολ: «Είναι αυτό που μας λείπει και θα ξεκλειδώσει την ψυχολογία των παικτών. Το θέμα είναι να είμαστε ουσιαστικοί και να πετύχουμε γκολ, που πέρα από τους βαθμούς θα δώσει και ψυχολογική ώθηση στα παιδιά».