Σάκκαρη: Άδοξος αποκλεισμός και στο Νότιγχαμ...

Η Μαρία Σάκκαρη έχασε, με 2-1 σετ (4-6, 6-4, 3-6) από την Βραζιλιάνα Μπεατρίς Χαντάτ Μάια (Νο48) κι έμεινε εκτός των ημιτελικών του Όπεν του Νότιγχαμ...

Σάκκαρη: Άδοξος αποκλεισμός και στο Νότιγχαμ...

Πρόωρα κι άδοξα ολοκληρώθηκε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη στο Nottingham Open αφού ο αποκλεισμός στα προημιτελικά της επικεφαλής του ταμπλό, δια χειρός της Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια (Νο48) αποτελεί λόγο περαιτέρω σκεπτικισμού για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια...

Η Βραζιλιάνα επικράτησε 2-1 σετ (4-6, 6-4, 3-6) κόντρα στην 26χρονη τενίστρια μας (Νο5 παγκοσμίως) και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά.

Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Σάκκαρη ήταν φανερά εκνευρισμένη, ξέσπασε στη ρακέτα της (σπάζοντας την...), τα έβαλε 2-3 φορές με τον διαιτητή και γενικότερα έδειχνε έξω από τα νερά της, όπως και στον αγώνα της Πέμπτης όταν παραδέχθηκε ότι για να φτάσει στη νίκη επί της Καναδής Μαρινό βοηθήθηκε από την 4ωρη διακοπή (λόγω καιρού...) προκειμένου να ημερήσει...

Στην αρχή του αγώνα οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς του μέχρι το πέμπτο γκέιμ. Τότε η Βραζιλιάνα κατάφερε να κάνει το μπρέικ και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της για να προηγηθεί με 5-2.

Η Σάκκαρη δεν τα παράτησε και κατάφερε να πάρει πίσω το μειώνοντας σε 5-4, αλλά ως εκεί αφού η αντίπαλος της με νέο μπρέικ πήρε το σετ.

Στο δεύτερο τα πράγματα εκτυλίχθηκαν διαφορετικά. Η Σάκκαρη βελτίωσε σημαντικά το πρώτο σερβις της και δεν έδωσε κανένα απολύτως δικαίωμα στην αντίπαλό της για να διεκδικήσει μπρέικ.

Αντίθετα, πέτυχε η ίδια ισοφαρίζοντας με δικό της 6-4..

Στο τρίτο σετ οι δύο αθλήτριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το όγδοο game. Εκεί η Μπεατρίζ Χαντάντ Μάια έκανε το μπρέικ κι αφού η Σάκκαρη συνέχιζε τα αβίαστα λάθη έφτασε στο 2-1 με 6-3 γκέιμς.