Σάκκαρη: «Θα υποστηρίζω τη Νότιγχαμ στην Premier League»

Οπαδός της Νότιγχαμ Φόρεστ δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη. 

Σάκκαρη: «Θα υποστηρίζω τη Νότιγχαμ στην Premier League»

Η Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, μιλώντας στους Άγγλους, εξήγησε γιατί τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Premier League θα είναι οπαδός της Νότιγχαμ.

Η Σάκκαρη συμμετέχει στο τουρνουά του Νότιγχαμ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Wimbledon και νίκησε την Καμίλα Οσόριο με 2-0, περνώντας στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Στη συνέχεια μίλησε στο δίκτυο, «BBC Radio Nottingham» και ρωτήθηκε ποια ομάδα θα υποστηρίξει στην Premier League τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η Σάκκαρη δεν το πολυσκέφτηκε και απάντησε αμέσως «τη Νότιγχαμ Φόρεστ», εξηγώντας στη συνέχεια τους λόγους για αυτήν της την απόφαση:

«Είναι ιδιοκτησίας ενός Έλληνα (σ.σ. τον Βαγγέλη Μαρινάκη) που έχει την ομάδα μου στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό. Είναι μια υπέροχη σύνδεση και θα την υποστηρίξω την επόμενη σεζόν.

Είμαι ενθουσιασμένη γιατί έχουμε μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα, αλλά προφανώς η Premier League είναι διαφορετική. Ήμουν χαρούμενη και ενθουσιασμένη για τη Νότιγχαμ όταν είδα ότι προκρίθηκαν και τώρα βρίσκονται στην Premier League».