Ρήξη συνδέσμων η πρώτη διάγνωση για Ζβέρεφ

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ φαίνεται να έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων, μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού του Roland Garros με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Ρήξη συνδέσμων η πρώτη διάγνωση για Ζβέρεφ

Σοβαρή ζημιά στους συνδέσμους φέρεται να υπέστη ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, όταν γύρισε ο αστράγαλός του στη διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού του Roland Garros με τον Ράφαελ Ναδάλ.

Εξέλιξη που ανάγκασε τον Γερμανό τενίστα και Νο3 στον κόσμο να αποχωρήσει πρόωρα από τον αγώνα και να προκριθεί στον τελικό ο αριστερόχειρας Ισπανός, κάτοχος 13 τίτλων στο Παρίσι.

«Τώρα επιστρέφω στο σπίτι. Βάσει των πρώτων ιατρικών εξετάσεων, φαίνεται ότι έχω υποστεί ρήξη σε αρκετούς πλευρικούς συνδέσμους στο δεξί μου πόδι», έγραψε ο Ζβέρεφ το Σάββατο (4/6) στο λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

«Θα επιστρέψω στη Γερμανία τη Δευτέρα για να κάνω περαιτέρω εξετάσεις και να αναζητήσω τον καλύτερο και πιο γρήγορο τρόπο για να αναρρώσω», πρόσθεσε.

Μία ημέρα νωρίτερα, ο Ζβέρεφ είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία του για το μέγεθος του τραυματισμού του, ο οποίος τον ανάγκασε να σωριαστεί στο γήπεδο και να κλαίει από τους πόνους.