Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε σε κακή μέρα και ηττήθηκε δίκαια απο την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ στους «32» του αμερικανικού τουρνουά. Νίκες για Φέντερερ, Τζόκοβιτς, ο Χάασε πέταξε εκτός τον Ζβέρεφ!

Δεν τα κατάφερε η Σάκκαρη στο Σινσινάτι

Η... μέρα με τη νύχτα ήταν η απόδοση της Μαρίας Σάκκαρη στον αγώνα της κόντρα στην Ανέτ Κονταβέιτ για το Σινσινάτι Όπεν τα ξημερώματα της Πέμπτης, σε σχέση με την εκπληκτική της εμφάνιση στην πρεμιέρα απέναντι στη Ναόμι Οσάκα.

Η Ελληνίδα τενίστρια βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα, με αποτέλεσμα να ηττηθεί πέρα ως πέρα δίκαια από την Εσθονή αντίπαλό της με 6-1, 6-3 σε 1 ώρα και 15 και εύλογα θα θέλει να ξεχάσει τη συγκεκριμένη εμφάνιση, στρέφοντας το βλέμμα της στο μέλλον.

Να σημειώσουμε ότι ο αγώνας της Σάκκαρη διακόπηκε για αρκετή ώρα στο πρώτο σετ (με το σκορ στο 4-1 υπέρ της Κονταβέιτ) λόγω νεροποντής, μαζί με τα άλλα παιχνίδια που διεξάγονταν την ίδια ώρα.

Στις εκπλήξεις της ημέρας στο Western & Southern Open οι ήττες της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα από την άσημη Λέσια Τσουρένκο (6-2, 4-6, 4-6) και της Καρολίνα Πλίσκοβα από την Αρίνα Σαμπαλένκα (6-2, 3-6, 5-7).

Στους άνδρες, οι Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς συνέχισαν νικηφόρα, με τον Ελβετό «μαέστρο» να επικρατεί 6-4, 6-4 του Γερμανού Πέτερ Γκογιόβτσικ και τον «Νόλε» να επιστρέφει από το πρώτο χαμένο σετ για να κερδίσει 4-6, 6-2, 6-1 τον Αντριάν Μαναρινό.

Η μεγαλύτερη έκπληξη της Τετάρτης (15/8) πάντως ήταν αναμφίβολα η ήττα-σοκ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ από τον Ρόμπιν Χάασε. Ο Ολλανδός, ο οποίος παίζει εξαιρετικό τένις εσχάτως, πέταξε εκτός τουρνουά τον υπερόπτη Γερμανό με 5-7, 6-4, 7-5 και συνεχίζει ακάθεκτος.