Απαράδεκτος Ζβέρεφ, το φυσάει και δεν κρυώνει: «Άθλιος αγώνας, δεν έπαιξε καλά ο Τσιτσιπάς»

Ο υπερόπτης Γερμανός προφανώς αδυνατεί να πιστέψει τι έπαθε από τον Έλληνα αντίπαλό του

Απαράδεκτος Ζβέρεφ, το φυσάει και δεν κρυώνει: «Άθλιος αγώνας, δεν έπαιξε καλά ο Τσιτσιπάς»

Όσοι τον γνωρίζουν καλά έχουν να λένε για την υπεροψία του. Ο Γερμανός Σάσα Ζβέρεφ, δεν μπορεί να χωνέψει ότι τον νίκησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ετσι, στις δηλώσεις του ήταν ξεκάθαρη η προσπάθειά του να μειώσει την επιτυχία και τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε για τον Έλληνα αθλητή.

«Δε νομίζω ότι έπαιξε τόσο καλά», είπε για τον Τσιτσιπά ο 21χρονος Γερμανός: «Το ματς ήταν άθλιο σε όλα τα επίπεδα. Σέρβιρε 125άρια στο backhand μου και τα έχανα. Αυτό δεν συμβαίνει. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί σας. Πάντα το λέω όταν ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Είμαι πιθανότατα ένας από τους πιο ειλικρινείς παίκτες στο tour. Σήμερα ήταν ένα άθλιο ματς και δεν έπαιξε καλά».

Όσον αφορά την ανατροπή, η εξήγηση που έδωσε ήταν η εξής: «Και πώς έγινε, λοιπόν, η ανατροπή; «Άρχισε να βάζει κάποιες μπάλες στο court. Προηγουμένως έπαιζε πολύ άσχημα. Κι εγώ έπαιξα άσχημα σε όλο το παιχνίδι. Έχασα την αυτοσυγκέντρωσή μου, έχασα τον ρυθμό μου. Ακόμα και να κέρδιζα, δεν ήταν καλό ματς».

Όλα αυτά πιθανόν να μην έχουν καμία σημασία για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα γιορτάσει αύριο τα γενέθλιά του στην 20άδα της παγκόσμιας κατάταξης.