Τσιτσιπάς: «Χαίρομαι που ο κόσμος έμεινε και παρακολούθησε το παιχνίδι ως το τέλος»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν εμφανώς κουρασμένος μετά τον αγώνα διάρκειας 3 ωρών και 34 λεπτών με τον Λορέντζο Μουσέτι στον Roland Garros, δήλωσε όμως ικανοποιημένος με την παρουσία του κόσμου μέχρι το τέλος.

Τσιτσιπάς: «Χαίρομαι που ο κόσμος έμεινε και παρακολούθησε το παιχνίδι ως το τέλος»

Μετά από μία επική μάχη και ανατροπή ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από την... κόλαση για να αποκλείσει τον Λορέντζο Μουσέτι στον πρώτο γύρο του Roland Garros. Το Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολευόταν ακόμα και να μιλήσει από την κούραση, μετά το τέλος της αναμέτρησης, ζητώντας συγγνώμη αφού «είναι και αρκετά αργά», όπως δήλωσε.

Για τον 20χρονο Ιταλό, ο οποίος τον απείλησε με αποκλεισμό, ο Έλληνας άσος τόνισε: «Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για μένα στα πρώτα δύο σετ. Προσπάθησα να μείνω θετικός και χαίρομαι που ο κόσμος έμεινε και παρακολούθησε το παιχνίδι ως το τέλος. Δεν ένιωθα πολύ καλά στο ξεκίνημα, δεν πήγαινε καλά ο αγώνας, ούτε ο Λορέντζο με άφηνε να βρω ρυθμό».

Όσο για την περσινή του πορεία σε σχέση με το δύσκολο φετινό ξεκίνημα, σχολίασε: «Ήταν η πρώτη μεγάλη πορεία μου σε Grand Slam και το να είμαι εδώ είναι πολύ συναισθηματικό. Θα ψάξω την επιτυχία μέσα από τη σκληρή δουλειά, εύχομαι με τον κόσμο να έχω την ίδια σχέση που είχα πέρυσι».