Τσιτσιπάς: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αυτό το μέρος, Μονακό σε ευχαριστώ!» (vid)

Συγκινημένος από την κατάκτηση του Monte Carlo Masters για δεύτερη σερί χρονιά εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Τσιτσιπάς: «Ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου αυτό το μέρος, Μονακό σε ευχαριστώ!» (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας πρωταθλητής μετά την κατάκτηση του τροπαίου με τη νίκη επί του Νταβίντοβιτς-Φοκίνα στον τελικό του Monte Carlo Masters:

«Ήταν ένα θαυμάσιο event. Είχα την τύχη να κερδίσω πέρυσι και το κατάφερα και φέτος. Αυτό το μέρος έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Ευχαριστώ για την άψογη οργάνωση του τουρνουά. Αυτό είναι το πρώτο τουρνουά που έχω δει ως παιδί έξι χρονών.

Και μετά από πολλά χρόνια κατάφερα να είμαι εδώ. Αλλά όλο αυτό επιτεύχθηκε χάρη στην ομάδα μου και τη σκληρή δουλειά. Την οικογένειά μου και την ομάδα. Αν η οικογένειά μου δεν έπαιρνε το ρίσκο να με φέρει στην ακαδημία δεν θα ήμουν εδώ σήμερα.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπατριώτες μου που ήρθαν εδώ και με έκαναν να νιώσω ελαφρά περισσότερο σαν στο σπίτι μου. Να ευχαριστήσω και όλους τους υπόλοιπους, Ιταλούς, Γάλλους, Μονεγάσκους που κάνατε τόσο υπέροχο αυτό το event. Μονακό σε ευχαριστώ».