Η Σάκκαρη εξηγεί την ήττα της- Η Μπουζαρνέσκου ομολογεί τον φόβο της (vid)

H Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου φοβόταν τη Μαρία Σάκκαρη ακόμη και όταν ήταν μπροστά στο σκορ με ένα σετ και 2-0 γκέιμ...

Η Σάκκαρη εξηγεί την ήττα της- Η Μπουζαρνέσκου ομολογεί τον φόβο της (vid)

Η Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου νίκησε τη Μαρία Σακκάρη με 6-1, 6-0 στον τελικό του τουρνουά Mubadala Silicon Valley Classic αλλά το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια.

«Κατάφερα να επικεντρωθώ και προσπάθησα να μη σκεφτώ ότι παίζω σε τελικό αλλά σε ένα συνηθισμένο αγώνα» δήλωσε η Μπουζαρνέσκου μετά τη νίκη της.

Όπως ομολόγησε η Ρουμάνα «ακόμα και μετά το πρώτο σετ, σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να επιστρέψει, οπότε δεν ήταν εύκολο. Πίστεψα ότι πραγματικά μπορούσα να κερδίσω τον αγώνα μετά από το 3-0» είπε η Μπουζαρνέσκου που πριν από 12 μήνες ήταν στο Νο 142 αλλά από σήμερα θα μπει στο τοπ-20.

Η Σάκκαρη απέδωσε στην κούραση την κακή της εμφάνιση: «Ξύπνησα και ήμουν κουρασμένη από χθες ... αλλά ήταν πολύ καλή σήμερα. Εγώ δεν είχα καλή κίνηση και αυτό είναι ένα από τα όπλα μου, οπότε δεν ήταν εύκολο μετά από δύο μεγάλους σε διάρκεια αγώνες και δυο πολύ έντονες μέρες. Εκείνη άρπαξε τις ευκαιρίες της ενώ εγώ ένιωσα σαν να μην έχω λύσεις» είπε η Σάκκαρη η οποία πλήρωσε ακριβά τα 34 αβίαστα λάθη που έκανε στο ματς. »

Το ταξίδι στο WTA Tour όμως τώρα αρχίζει για την 23χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια: «Απέκτησα αυτοπεποίθηση και εμπειρία. Ήταν μια μεγάλη εβδομάδα για μένα, νομίζω ότι θα είμαι πιο προετοιμασμένη για το επόμενο τελικό μου.