Σάκκαρη: Ξεκινάει με Ποτάποβα στην Αγία Πετρούπολη!

Η κλήρωση του τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης έφερε ως πρώτη αντίπαλο της Μαρίας Σάκκαρη την Αναστασία Ποτάποβα

Σάκκαρη: Ξεκινάει με Ποτάποβα στην Αγία Πετρούπολη!

Την πρώτη της αντίπαλο στο τουρνουά της Αγίας Πετρούπολης πληροφορήθηκε η Μαρία Σάκκαρη το Σάββατο (05/02)

Η Αναστάσια Ποταπόβα (Νο 77 στην παγκόσμια κατάταξη) θα τεθεί αντιμέτωπη της πρωταθλήτριας μας στο 500άρι τουρνουά της Ρωσικής μεγαλούπολης

Η επικεφαλής του ταμπλό θα βρει μπροστά της για 3η φορά την 20χρονη Ρωσίδα, με τις δύο παίκτριες να μοιράζονται για την ώρα τις νίκες, με την Ποταπόβα να έχει επικρατήσει στο τουρνουά του Μαϊάμι το 2017 στον 1ο προκριματικό γύρο και την Σάκκαρη να παίρνει τη ρεβάνς στο 1ο γύρο του Άμπου Ντάμπι.

Στη συνέχεια και σε περίπτωση πρόκρισης η Νο8 του κόσμου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Καμίλα Τζόρτζι και Εκατερίνα Αλεξάντροβα, ενώ εφόσον περάσει στα προημιτελικά αναμένεται να βρει μπροστά της μια εκ των Αλιζέ Κορνέ, η οποία έκανε πολύ καλές εμφανίσεις στο Australian Open και Ελίζε Μέρτενς.

Στα ημιτελικά θα την περιμένει (θεωρητικά) είτε η φιναλίστ του 2020, Έλενα Ριμπάκινα, είτε η κάτοχος του τίτλου το 2018, Πέτρα Κβίτοβα.

Η αντίπαλος στον τελικό θα προκύψει από το κάτω μέρος του ταμπλό, με τις πιο πιθανές αντιπάλους να είναι οι Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα, Μπελίντα Μπέντσιτς και Ανέτ Κόνταβεϊτ.

Η Παβλιουτσένκοβα αναμένεται να συναντηθεί με την Λετονή Γέλενα Οσταπένκο στα προημιτελικά, ενώ η Μπέντσιτς με την Κόνταβεϊτ.