Australian Open: Ο Τσίλιτς πέταξε εκτός τουρνουά τον Ρούμπλεφ! - Εύκολα ο Μεντβέντεφ (highlights)

Άλλη μια σημαντική έκπληξη σημειώθηκε το Σάββατο στο Australian Open, με τον Μάριν Τσίλιτς να αποκλείει σε τέσσερα σετ τον Αντρέι Ρούμπλεφ. Εύκολες νίκες για Ντανίλ Μεντβέντεφ, Γιάνικ Σίνερ, Φέλιξ Οζέ-Αλιασίμ και Αλεξ Ντε Μινόρ.

Australian Open: Ο Τσίλιτς πέταξε εκτός τουρνουά τον Ρούμπλεφ! - Εύκολα ο Μεντβέντεφ (highlights)

Η νίκη του Μάριν Τσίλιτς επί του Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν η είδηση της ημέρας στους αγώνες του Σαββάτου (22/1) για τον 3ο γύρο του απλού ανδρών στο φετινό Australian Open.

Μετά τις δύο νίκες του Αντριάν Μαναρινό επί των Χούρκατς και Καράτσεφ, ο έμπειρος Κροάτης πρόσθεσε και το δικό του όνομα στις μεγάλες εκπλήξεις του φετινού τουρνουά, πετώντας εκτός τον Ρώσο και μάλιστα χάνοντας ένα μόλις σετ (7-5, 7-6, 3-6, 6-3).

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, πέρα από τη νίκη του «δικού μας» Στέφανου Τσιτσιπά επί του Μπενουά Περ, ξεχώρισε ο... μαραθώνιος του Αμερικανού Τέιλορ Φριτζ απέναντι στον Ισπανό Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ, με τον πρώτο να επικρατεί σε πέντε σετ (0-6, 6-3, 6-3, 6-4, 6-3).

Στον 4ο γύρο πέρασαν επίσης με εύκολες νίκες ο Ρώσος Ντανίλ Μεντβέντεφ επί του Ολλανδού Μπότικ Φαν Ντε Ζάντσουλπ με 6-4, 6-4, 6-2, ο Καναδός Φελίξ Οζέ-Αλιασίμ επί του Βρετανού Νταν Έβανς με 6-4, 6-1, 6-1, αλλά και ο Αυστραλός Άλεξ Ντε Μινόρ επί του Ισπανού Πάμπλο Αντούχαρ με 6-4, 6-4, 6-2.

Πιο δύσκολο έργο είχε ο Ιταλός Γιάνικ Σίνερ, ο οποίος ωστόσο βρήκε τον τρόπο να επιβληθεί του Ιάπωνα Τάρο Ντάνιελ με 6-4, 1-6, 6-3, 6-1, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Αμερικανό Μαξίμ Κρέσι που επικράτησε του Αυστραλού Κρίστοφερ Ο' Κόνελ με 6-2, 6-7, 6-3, 6-2.