ATP Cup: Ήττα και στο διπλό για την Ελλάδα, 3-0 νίκες η Αργεντινή (vid)

Τρίτη ήττα σε ισάριθμα ματς με την Αργεντινή γνώρισε η Ελλάδα στο ATP Cup, καθώς έχασε και στο διπλό παρά την πολύ καλή προσπάθεια των Μάρκου Καλοβελώνη και Πέτρου Τσιτσιπά. Την Τετάρτη (5/1) η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει την 3η θέση του ομίλου απέναντι στη Γεωργία.

ATP Cup: Ήττα και στο διπλό για την Ελλάδα, 3-0 νίκες η Αργεντινή (vid)

Ούτε στο διπλό κατάφερε να πάρει την πρώτη της νίκη η Ελλάδα απέναντι στην Αργεντινή για το ATP Cup, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στα κορτ της Αυστραλίας.

Παρά την εξαιρετική προσπάθεια των Πέτρου Τσιτσιπά και Μάρκου Καλοβελώνη, το δίδυμο των Μάξιμο Γκονζάλεζ και Αντρές Μολτένι αποδείχθηκε ανυπέρβλητο εμπόδιο, με την ομάδα της Αργεντινής να κερδίζει οριακά στο super tie-break με 6-3, 4-6, 11-9.

Θυμίζουμε ότι είχαν προηγηθεί οι ήττες του Μιχάλη Περβολαράκη από τον Φεντερίκο Ντελμπόνις με 7-6 (5), 6-1 και του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν με 6-7 (5), 6-3, 6-3, συνεπώς η Αργεντινή ολοκλήρωσε με 3-0 νίκες απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Η Αργεντινή θα διεκδικήσει την 1η θέση του ομίλου και την πρόκριση στα ημιτελικά την Τετάρτη (5/1) αντιμετωπίζοντας την Πολωνία. Όσο για την Ελλάδα, θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει την 3η θέση του ομίλου απέναντι στη Γεωργία, την ίδια μέρα.