Τένις: Θετικός στον κορονοϊό ο Σαποβάλοφ (pic)

Θύμα του κορονοϊού έπεσε και ο Καναδός τενίστας Ντένις Σαποβάλοφ, ο οποίος βρισκόταν στο Σίδνεϊ για να συμμετάσχει στο ATP Cup.

Τένις: Θετικός στον κορονοϊό ο Σαποβάλοφ (pic)

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα του παγκοσμίου τένις, ο Καναδός Ντένις Σαποβάλοφ, προσβλήθηκε από τον κορονοϊό.

Ο υπ' αριθμόν 14 στην παγκόσμια κατάταξη τενίστας ανιχνεύτηκε θετικός στον Covid-19 και χάνει κατά πάσα πιθανότητα το ATP Cup που ξεκινά στις 31 Δεκεμβρίου.

Ο Σαποβάλοφ είχε ήδη ταξιδέψει στην Αυστραλία για να συμμετάσχει με το εθνόσημο του Καναδά στην εν λόγω διοργάνωση και βρισκόταν στο Σίδνεϊ όταν βρέθηκε θετικός στον ιό της πανδημίας.

Η σχετική ανάρτηση του Σαποβάλοφ στο twitter, με την οποία ενημέρωνε για τη δυσάρεστη κατάστασή του, ανέφερε τα παρακάτω:

«Γεια σε όλους. Ήθελα να σας ενημερώσω πως κατά την άφιξή μου στο Σίδνεϊ βρέθηκα θετικός στον Covid. Ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα, συμπεριλαμβανομένης της καραντίνας, και ενημερώνω όλους τους ανθρώπους με τους οποίους ήρθα σε επαφή. Τώρα έχω ήπια συμπτώματα και ανυπομονώ να επιστρέψω στο court, όποτε αυτό είναι ασφαλές. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξη και τις ευχές, να μείνετε όλοι ασφαλείς και καλές διακοπές».