WTA Finals: Αξεπέραστο εμπόδιο η Μπαντόσα, νίκησε 2-0 τη Σάκκαρη (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ (6-7, 4-6) από την... αφιονισμένη Πάουλα Μπαντόσα, ωστόσο παραμένει «στο κόλπο» της πρόκρισης στα ημιτελικά των WTA Finals.

WTA Finals: Αξεπέραστο εμπόδιο η Μπαντόσα, νίκησε 2-0 τη Σάκκαρη (vid)

Την πρώτη της ήττα στο σπουδαίο τουρνουά των WTA Finals υπέστη αργά το βράδυ του Σαββάτου η Μαρία Σάκκαρη. Η κορυφαία εν ενεργεία τενίστρια της Ελλάδας έχασε με 6-7 (4), 4-6 από την Πάουλα Μπαντόσα (Ισπανία), ωστόσο παραμένει «στο κόλπο» της πρόκρισης στα ημιτελικά.

Παρά την ήττα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδωσε γενναίο αγώνα απέναντι στην πιο φορμαρισμένη τενίστρια των τελευταίων εβδομάδων. Παρότι έμεινε πίσω με 2-5 στο πρώτο σετ, ισοφάρισε σε 5-5 γκέιμ και το οδήγησε στο τάι μπρέικ, όπου ωστόσο η Ισπανίδα ήταν πιο ψύχραιμη και επικράτησε με 7-4.

Παρόμοια εξέλιξη είχε και το δεύτερο σετ, με την Μπαντόσα να προηγείται 2-4 και τη Σάκκαρη να ισοφαρίζει σε 4-4, όμως η Ισπανίδα έκανε νέο μπρέικ αμέσως μετά. Η Ελληνίδα προσπάθησε να ανταποδώσει αμέσως, πίεσε πολύ την Μπαντόσα στο σερβίς της, όμως η Ισπανίδα κατάφερε να τελειώσει το παιχνίδι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι δύο τενίστριες αντιμετώπισαν η μία την άλλη σε επίπεδο WTA. Πλέον περιμένουμε τον κυριακάτικο (14/11) αγώνα της Αρίνα Σαμπαλένκα (Λευκορωσία) με την Ίγκα Σβιόντεκ (Πολωνία), το αποτέλεσμα του οποίου ενδέχεται να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για τη Σάκκαρη.