Μαρία Σάκκαρη: «Ήμουν έτοιμη...»

Εξαιρετική η Μαρία Σάκκαρη απέκλεισε την Ίγκα Σβιόντεκ. Οι πρώτες της δηλώσεις μετά την πρόκρισή της στον τελικό του Ostrava Open

Μαρία Σάκκαρη: «Ήμουν έτοιμη...»

Για τη νίκη της επί της Ίγκα Σβιόντεκ μίλησε μετά τη λήξη της αναμέτρησης η Μαρία Σάκκαρη, λέγοντας πως ήταν έτοιμη για ένα σκληρό ματς, καθώς γνώριζε πως αντιμετώπιζε μια από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου.

«Δεν επαναπαύτηκα παρά το προβάδισμα. Ήξερα πως αντιμετώπιζα μία από τις καλύτερες παίκτριες του κόσμου. Ήμουν έτοιμη για ένα σκληρό ματς και ένα σκληρό 2ο σετ.

Συνολικά πιστεύω πως ήμουν καλή σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Ήταν πολύ καλό το παιχνίδι μου», τόνισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Μαρία Σάκκαρη, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ostrava Open: Στον τελικό η Σάκκαρη, απέκλεισε την Σβίατεκ

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Ίγκα Σβίατεκ με 6-4, 7-5 και προκρίθηκε στον τελικό του Ostrava Open.

Την εξαιρετική της πορεία στο φετινό tour συνέχισε η Μαρία Σάκκαρη που προκρίθηκε στον τελικό του Ostrava Open. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια απέκλεισε την Ίγκα Σβίατεκ με 6-4, 7-5 ύστερα από μία ώρα και 51 λεπτά.

Πλέον η Σάκκαρη δείχνει έτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο και να ανέβει για πρώτη φορά στο Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης. Μάλιστα η νίκη επί της Σβίατεκ ήταν η έβδομη σε σύνολο δέκα αναμετρήσεων με τενίστριες που βρίσκονται στο τοπ 10.

Στον τελικό θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια του ζευγαριού Πέτρα Κβίτοβα - Ανέτ Κονταβέιτ και εάν η Εσθονή προκριθεί, τότε η Σάκκαρη θα μπει από σήμερα στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.