Σάκκαρη: «Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω» (vid)

Η Μαρία Σάκκαρη αναφέρθηκε στη νίκη επί της Πέτρα Κβίτοβα, αλλά και στην παρουσία της στον τέταρτο γύρο του US Open. 

Σάκκαρη: «Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω» (vid)

Στις καλύτερες «16» τενίστριες του US Open βρίσκεται η Μαρία Σάκκαρη μετά τη νίκη επί της Πέτρα Κβίτοβα με 6-3, 6-4. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην Τσέχα, αλλά και στην πορεία της στη διοργάνωση.

US Open: Η Σάκκαρη ξεπέρασε το εμπόδιο της Κβίτοβα

Αρχικά είπε: «Η Πέτρα είναι μια από τις καλύτερες παίκτριες στο tour. Είναι μεγάλη πρωταθλήτρια, πάντα δίνουμε πολύ δύσκολες μάχες, είναι καλή φίλη, είναι δύσκολο να παίζω απέναντί της.

Το σερβίς μου ήταν το μεγαλύτερό μου όπλο σήμερα και φυσικά το να παίζω μπροστά σ' αυτό το κοινό ήταν απίθανο. Την τελευταία φορά αγωνίστηκα σ' αυτό το γήπεδο με τη Σερένα και ήταν νεκρά θάλασσα εδώ πέρα, οπότε είμαι ενθουσιασμένη που έπαιξα μπροστά σ' αυτό το κοινό».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Η Πέτρα έχει ίσως τα μεγαλύτερα χτυπήματα στο tour, ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να επιστρέψει τις μπάλες της είναι πιθανότατα ο Τζόκοβιτς, οπότε ήξερα ότι έπρεπε να τρέξω πολύ, να επιστρέψω πολλές μπάλες και να κρατάω το σερβίς μου, κάτι που έκανα.

Έχασα τον ύπνο μου για 4 μέρες μετά απ' αυτόν τον αγώνα, αλλά μου έδωσε την αυτοπεποίθηση ότι μπορώ να το ξανακάνω, μπορώ να φτάσω μακρύτερα. Ήμουν έναν πόντο μακριά από τον τελικό και μετά τα πάντα είναι πιθανά. Απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω, μπορώ να το κάνω ξανά, ελπίζω να είναι αυτή την εβδομάδα, ποτέ δεν ξέρεις».