Τσιτσιπάς: «Δεν έχω κάνει ακόμη το εμβόλιο, μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό»

Ο Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει κάνει για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, ξεκαθαρίζοντας πως θα το κάνει μόνο εάν αυτό είναι υποχρεωτικό.

Τσιτσιπάς: «Δεν έχω κάνει ακόμη το εμβόλιο, μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, το No3 στον κόσμο, αποκάλυψε, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, πριν ξεκινήσουν οι αγώνες στο Cincinnati Open, ότι δεν έχει εμβολιαστεί ακόμη, σημειώνοντας πως κάνει κάτι τέτοιο μόνο αν αυτό γίνει υποχρεωτικό.

«Όχι δεν το έχω κάνει ακόμη. Κανείς δεν μου είπε ότι είναι υποχρεωτικό να το κάνω. Κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα χρειαστεί να το κάνω. Μέχρι τώρα δεν είναι υποχρεωτικό για να αγωνιστώ και γι' αυτό δεν το έκανα», τόνισε χαρακτηριστικά το νούμερο της Παγκόσμιας Κατάταξης, ο 23χρονος Έλληνας πρωταθλητής Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος ρώτησε και πάλι τον Τσιτσιπά για το θέμα για να έχει μια σαφή απάντηση από τον Έλληνα πρωταθλητή για το ζήτημα του εμβολίου. «Λες δηλαδή ότι θα το κάνεις μόνο αν γίνει υποχρεωτικό;» με τον Έλληνα τενίστα να απαντάει «Ναι, φυσικά».

Στο Indian Wells, το οποίο θα πραγματοποιηθεί σε λίγους μήνες, οι διοργανωτές ξεκαθάρισαν ότι ο εμβολιασμός θα είναι υποχρεωτικός για θεατές και υπαλλήλους των εγκαταστάσεων, χωρίς να αναφέρουν τους παίκτες και τις παίκτριες!