Μαρία Σάκκαρη: Το βράδυ της Δευτέρας (9/8) μπαίνει στη μάχη στο Μόντρεαλ

Η Μαρία Σάκκαρη ξεκινάει την προσπάθειά της της στο Μόντρεαλ το βράδυ της Δευτέρας (09/08). 

Μαρία Σάκκαρη: Το βράδυ της Δευτέρας (9/8) μπαίνει στη μάχη στο Μόντρεαλ

Η Μαρία Σάκκαρη μπαίνει στη μάχη στο Μόντρεαλ. Ξεκινάει το βράδυ της Δευτέρας (09/08) την προσπάθειά της στο τουρνουά του Μόντρεαλ (WTA 1000).

Στην πρώτη της εμφάνιση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μαρί Μπούζκοβα. Η Τσέχα είναι αυτή τη στιγμή Νο.52 στον κόσμο.

Θα είναι η δεύτερή τους συνάντηση, αφού είχαν αναμετρηθεί και πριν δύο χρόνια στο Wimbledon όπου η Μαρία Σάκκαρη είχε πάρει τη νίκη στα δύο σετ.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κεντρικό court της διοργάνωσης, μετά τα ματς Οσταπένκο-Σινιάκοβα (18.00), Λινέτ-Ποντορόσκα. Λογικά θα ξεκινήσει περίπου στις εννέα και μισή το βράδυ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγωνίζεται στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών στο Τορόντο και θα κάνει πρεμιέρα την Τρίτη (10/8) κόντρα στον νικητή του αγώνα Ουμπέρ-Σονέγκο.


Ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται στην ίδια πλευρά του ταμπλό μαζί με τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Σε περίπτωση πρόκρισης υποψήφιοι αντίπαλοι του Τσιτσιπά είναι οι Κάρεν Κατσάνοφ, Άσλαν Καράτσεφ και Κάμερον Νόρι. Από την άλλη ο Ναδάλ θα κληθεί στο δεύτερο γύρο να αγωνιστεί με τον Τζορτζ Λόιντ Χάρις, ο οποίος απέκλεισε πρόσφατα τον Ισπανό από το τουρνουά της Ουάσινγκτον. Στον τρίτο γύρο ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ράιλι Οπέλκα, Νικ Κύργιο και Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Rogers Cup: Στην ίδια πλευρά του ταμπλό Τσιτσιπάς και Ναδάλ

Από την άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκεται το Νο 1 της διοργάνωσης, Ντανίλ Μεντβέντεφ. Εκτός του Ρώσου ξεχωρίζουν και οι συμμετοχές των Αντρέι Ρούμπλεφ και Ντένις Σαποβάλοφ.