Τσιτσιπάς: «Όνειρο ζωής το Γουίμπλεντον»

Το επίσημο σάιτ της ATP έκανε μίνι-αφιέρωμα στον Έλληνα πρωταθλητή λίγο πριν από τη μάχη του στους «16» του Γουίμπλεντον απέναντι στον Τζον Ίσνερ.

Τσιτσιπάς: «Όνειρο ζωής το Γουίμπλεντον»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ζει το όνειρό του στο φετινό Γουίμπλεντον, καθώς η εντυπωσιακή του βελτίωση του έχει επιτρέψει να προχωρήσει μέχρι τους «16» του βρετανικού Γκραν Σλαμ, όπως εξηγεί και ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα του επαγγελματικού τένις ανδρών (ATP). Λίγο πριν από τη μάχη του κόντρα στον Αμερικανό Τζον Ίσνερ, η ιστοσελίδα της ATP έκανε ένα μίνι-αφιέρωμα στον νεαρό Έλληνα τενίστα, ο οποίος μιλάει για τον τρόπο με τον οποίο έχει καταφέρει να φτάσει τόσο ψηλά στο φημισμένο τουρνουά.

«Είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό που έχω καταφέρει. Το να είμαι σε ένα Γκραν Σλαμ είναι κάτι που ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή και σιγά-σιγά το όνειρο πραγματοποιείται. Δεν συγκρίνεται αυτό το συναίσθημα! Έχω πετύχει τεράστια βελτίωση στο παιχνίδι μου, δούλεψα και συνεχίζω να δουλεύω σκληρά», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς, για να συνεχίσει:

«Πλέον έχω πολύ μεγαλύτερη εμπειρία, έχοντας παίξει με βαριά ονόματα του παγκόσμιου τένις και αυτά τα ματς ήταν πολύ σημαντικά για την ανάπτυξή μου ως παίκτης. Δουλεύουμε πολύ και με τον σωστό τρόπο με την ομάδα μου, την οποία εμπιστεύομαι και με εμπιστεύεται και είμαι πολύ χαρούμενος με τα αποτελέσματα. Σαφώς και είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να είσαι στο κέντρο της προσοχής και όλο αυτό προέρχεται από τη σκληρή δουλειά».

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις Τσιτσιπά:

https://www.atpworldtour.com/en/video/tsitsipas-massive-improvement-sets-wimbledon-r4-run